Locatii team building si activitati favorabile

Locatii team building si activitati favorabile

 

Oamenii se imprietenesc si definesc relatii trainice in cadrul activitatilor relaxante, a activitatilor de cunoastere si dezvoltare personala. Reusind practic sa ai relatii sanatoase, stii cine esti, iar o vorba veche spune ca daca te cunosti pe tine, reusesti sa faci acelasi lucru cu lumea intreaga. Un team building organizat in cadrul unei firme, intr-o locatie unica, in natura, reuseste sa faca pe membrii unei echipe sa vada si altfel pe colegi, dincolo de job, dincolo de stress si termene limita. Daca esti in cautare de locatii team building, lista acestora este una deosebita, poti merge la Clisura Dunarii, sau in Sibiel, pe Valea Cernei sau in judetul Arad, in Muntii Bihor, Parang, Semenic, Retezat si chiar pe Valea Cernei.

Programele sunt deosebite, cu activitati complementare, sub forma unor petreceri tematice, stand-up comedy, ateliere cu tematica diversa. Poti cere o oferta personalizata oricand.

In cadrul unui team building este important ce auzi, ce vezi, ceea ce faci si implicit ceea ce inveti si iti ramane peste timp. Esti pus in situatii noi, este important cum percepi provocarile si ce anume poti schimba in bine in viata ta dupa o astfel de experienta.

Iti dau cateva exemple in privinta modalitatilor de petrecere a timpului in scop de cunoastere si invatare, intr-un team building. Half day este despre conexiune si dezvoltare si se desfasoara la locatia clientului sau in apropiere. Connect se desfasoara in natura, iar focusul este pus asupra dezvoltarii proceselor interumane raportate la dinamica echipei. Se poate organiza in mai multe sesiuni pe an.

Roots este un tip de program ce integreaza in procesul de crestere a echipei si metode de eliberare a stresului, de relaxare sau energizare, fiind o unealta utila societatii actuale. White este despre construirea unui ambient aparte, despre zapada si jocurile copilariei, despre sosete de lana si oameni de zapada, despre bucurie si relaxare. Pentru dezvoltare personala exista Grow in, se refera la un proces de trei zile consecutive, cu activitati desfasurate atat in interior cat si in natura. Dezvolta competente personale si antreprenoriale precum atitudinea, curajul, leadership, tehnici de lucru in echipa sau comunicare eficienta. Adventure se adreseaza grupurilor de prieteni care doresc sa participe la activitati in natura, cu o doza potrivita de adrenalina.

Pentru fiecare dorinta exista o modalitate de abordare, de aplicare. Ramai conectat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + five =