De ce sa alegi programele de la Dina Jumps Constanta?

De ce sa alegi programele de la Dina Jumps Constanta?

Te lupti cu kilogramele in plus? Dieta ta lipseste cu desavarsire si mananci haotic, orice apuci? Hainele preferate zac in dulapuri si nu ai mai fost la miscare de luni bune sau chiar de ani de zile? Daca raspunsul este “da” la toate intrebarile si vrei sa iti schimbi stilul de viata, atunci inscrie-te in programul de transformare corporala din Constanta, de la Dina Jumps Constanta.

Kilogramele in plus nu iti afecteaza doar viata sociala, iti afecteaza in primul rand sanatatea. Alimentatia haotica te “ajuta” sa cresti in greutate, dar nu intr-un mod sanatos. Iti afecteaza diferite functii ale corpului si incepi sa te lupti cu frustrarea, anxietatea, oboseala si insomnia. Nu mai ai energie pentru activitatile zilnice, iar inaintarea in varsta nu este deloc un motiv pentru care trebuie sa te complaci in aceasta situatie.

Alege programele de la Dina Jump Constanta

Exista un program special de Slabire si Tonifiere in Constanta pentru toate persoanele care doresc sa faca in viata lor o mica schimbare, sau chiar una majora. De ce se numeste acest program “Slabire si Tonifiere”? Pentru ca nu este de ajuns sa slabesti in greutate, ci este foarte imporant sa slabesti exact de unde trebuie si cat trebuie, insa stim cu totii ca pielea nu ramane ferma, asa ca este nevoie si de tonifiere prin exercitii atent alese. Acest program este destinat atat femeilor, cat si barbatilor, indiferent de varsta.

Ce presupune acest program?

Acest program este gandit ca fiind startul unei vieti sanatoase si al unui stil de viata in care primeaza starea de bine, atat fizica, cat si psihica. In cadrul acestui program inveti cum sa combini si sa imbini partea de nutritie, partea sportiva si partea psihologica. Este nevoie de un echilibru intre aceste trei componente pentru ca rezultatele sa apara intr-un timp scurt si sa se mentina o lunga perioada sau chiar toata viata.

Programul dureaza patru saptamani, timp in care participi la antrenamente speciale si ai parte de asistenta nutritionala, adica primesti un plan alimentar pe care trebuie sa il respecti. In timpul antrenamentelor motivatia face echipa cu efortul fizic si exercitiile atent alese pentru ca pierderea kilogramelor sa se faca treptat, in mod natural.

Tipuri de programe de la Dina Jumps Constanta

Pentru ca oamenii sunt diferiti, au si nevoi diferite. Tocmai de aceea, programul este impartit in patru categorii din care poti sa alegi in functie de dorintele tale:

Programul PREMIUM

Programul STANDARD

Programul pentru INCEPATORI

Programul pentru BARBATI

Programul PREMIUM include o evaluare initiala si finala, plan alimentar personalizat, 12 antrenamente a cate 80 de minute, abonament gratuit nelimitat la clasele Dina Jumps, plan de antrenament personalizat, sesiuni de intrebari si raspunsuri, bonus (antrenament in aer liber, monitorizare saptamanala, 20 de minute de consiliere privata in nutritie) si garantia ca daca nu ai rezultate in acest program, primesti toti banii inapoi.

Programul STANDARD include evaluarea initiala si finala, 12 antrenamente a cate 80 de minute, abonament gratuit nelimitat la clasele Dina Jumps, plan de antrenament personalizat, sesiuni de intrebari si raspunsuri, monitorizare la doua saptamani si bonus un antrenament in aer liber.

Programul pentru INCEPATORI si cel pentru BARBATI includ evaluarea initiala si finala, opt antrenamente, abonament gratuit nelimitat la clasele Dina Jumps si grafic cu evolutia fiecarui participant.

Daca doresti sa participi inscrie-te in programul de transformare corporala din Constanta si scapa de kilogramele in plus pentru a te bucura cu adevarat de viata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 4 =