Cafea Saveo in diverse arome

Cafea Saveo in diverse arome

Aroma cafelei prăjite, fie ca este disponibila sub forma de capsule de cafea, cafea boabe sau cafea macinata, este deosebită pentru fiecare persoană care iubește gustul și efectul miraculos al acestei licori. Însă, deși suntem tentați adeseori să considerăm că există cafea și atât, adevărul este că sunt diverse sortimente și arome variate de cafea. Pentru cei care iubesc cafeaua în diferitele ei forme și arome, o cafea Saveo este cea mai buna alegere.. Noul magazin de cafea Saveo va oferi clienților săi capsule de cafea, cafea boabe si cafea macinata pentru a satisface si gusturile celor mai pretentiosi consumatori.

Cafea Saveo  in diverse arome

Magazinul Saveo specializat în capsule de cafea, cafea boabe si cafea macinata, espressoare de cafea, produse complementare și ceai.

Dacă nu cunoașteți diferențele dintre tipurile de cafea, nu puteți ști care este cea care vi se potrivește cel mai bine. Între cafeaua Arabica și cafeaua Robusta, diferențele principale constau în intensitate, conținut de cofeină, gust și miros.

Cafea Arabica

Cafeaua Arabica este renumită pentru gustul ei fructat, aromat. Însă, deși este partea cea mai aromată a cafelei, este totodată și cea mai acidă. Această cafea este de calitate superioară și este caracterizată printr-o aromă puternică și un gust dulce, delicat, cu arome de caramel, ciocolată și fructe. În cazul acestui tip de cafea, conținutul de cofeină este între 1,1% și 1,7%.

Cafea Robusta

Cafeaua Robusta dă crema cafelei, este mult mai bogată în cofeină și are un gust mai amărui decât cafeaua Arabica. Gustul reminiscent al cafelei Robusta este asemănător cu gustul alunelor. Din punct de vedere al calității, cafeaua Robusta este considerată inferioară cafelei Arabica. Totuși, cafeaua Robusta este în special preferată pentru espresso-uri, datorită gustului puternic și al cremei pe care o creează.

Spre deosebire de cafeaua Arabica, aceasta este mult mai tare și are un gust profund, puțin amărui. În schimb, aroma este mai slabă decât aceea a cafelei Arabica. În ceea ce privește conținutul de cafeină, cafeaua Robusta are un conținut de cofeină între 2% și 4%.

Cafeaua solubilă

Cafeaua solubilă este obținută din boabe măcinate prin metode fizice și este disponibilă sub formă de pulbere. Acest tip de cafea se obține din boabele de cafea Robusta, astfel că are o aromă puternică.

Cafeaua solubilă are exact același efect energizant precum cafeaua la filtru sau ibric, însă diferă mult gustul. Unul dintre avantajele cafelei solubile este modul de preparare, care este unul cât se poate de simplu și care permite consumatorului să bea până la ultima picătură, întrucât cafeaua obținută din cafea solubilă nu conține zaț sau alte reziduuri.

Deși multe persoane consideră cafeaua solubilă ca fiind nocivă, din cauză că este prelucrată excesiv, adevărul este că, în realitate, cafeaua solubilă nu este altceva decât cafea fără zaț, mărunțită și deshidratată, obținută fără utilizarea unor chimicale, E-uri sau altor trucuri industriale.

Cafeaua preferată vine de la Saveo

Indiferent de tipul preferat de cafea, îl puteți acum achiziționa ușor, din magazinul online Saveo. Tot acolo, găsiți diverse modele de espressoare sau puteți beneficia de serviciul „cafea la birou”, special creat pentru asigurarea necesarului de cafea în cadrul companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =