Serviciile Mival Group – un plus de calitate

Serviciile Mival Group – un plus de calitate

 

Indiferent de job-ul pe care il avem, intervine nevoia de tehnologie, de tipizate. Bateriile si alimentatoarele sunt importante, in aceeasi masura ca si cartuse imprimanta, piese de schimb sau componente pentru calculatoare si laptopuri.

Firma Mival Group ofera toate acestea, avand o structura organizatorica flexibila, concentrata pe client, cu angajati profesionisti si servicii de calitate. Este furnizor de piese de schimb si consumabile pentru calculatoare, servicii de reciclare/remanufacturare consumabile folosite in echipamente de birou precum si service echipamente de birou.

Obiectivele Mival Group sunt in stransa legatura cu mentinerea portofoliului de clienti si dezvoltarea acestuia, la fel ca si dezvoltarea departamentului propriu de vanzari, cresterea cifrei de afaceri comparativ cu anul care tocmai a trecut.

Activitatea este concentrata asupra optimizarii nivelului calitativ in permanenta pentru servicii, reducerea consumului de resurse naturale in aceeasi masura cu diversificarea gamei de produse, concentrarea tuturor resurselor in vederea indeplinirii asteptarilor clientilor, marirea segmentului de piata pe care firma il reprezinta in acest moment.

Pentru respectarea principiilor si atingerea obiectivelor firmei, managementul la cel mai inalt nivel se implica direct si se angajeaza pentru asigurarea respectarii si depasirii cerintelor clientilor, ceea ce aduce un plus de responsabilitate si coordonare.

Serviciile oferite cuprind monitorizarea imprimantelor, a copiatoarelor si a multifunctionalelor, printare, copiere si scanare de documente, servicii de reincarcare/remanufacturare a cartuselor cu toner si cerneala. Laboratorul se afla in Ploiesti, judetul Prahova.

Inainte de returnarea produselor, este necesara completarea unui formular. Se considera marfa retur cea care a ajuns la client din greseala, marfa facturata eronat de catre vanzator, trimisa in service pentru reparare, in garantie fiind. Pentru serviciile de reparatii in ceea ce priveste echipamentele, reincarcari cartuse, garantia este de 30 de zile de la data efectuarii, conform documentului fiscal. De asemenea, nu fac obiectul garantiei defectele ulterioare provocate de reteaua electrica sau de factori mecanici externi sau defecte provocate de utilizator prin folosirea neconforma cu manualul de instructiuni.

Serviciile pe care le folosim, sunt un soi de carte de vizita pentru produsul finit. Cu cat calitatea si responsabilitatea in privinta acestora este la nivel inalt, cu atat numarul de clienti este in crestere, iar firma si angajatii au un nivel de prosperitate deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *