Exercitii pentru slabit usor acasa

Exercitii pentru slabit usor acasa

Sarbatorile au trecut, dar kilogramele acumulate in aceasta perioada au ramas intacte. Mersul la sala nu te atrage sub nicio forma, dar totusi iti doresti sa slabesti. Ei bine, exista diverse exercitii pentru slabit acasa, pe care le poti efectua cu usurinta si sunt extrem de eficiente.

Exercitiile cu greutatea corpului nu sunt intotdeauna usoare, dar ele sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentr avansati. Aceste exercitii pentru slabit sunt usor de realizat si nu presupun costuri, ci doar folosirea greutatii tale. Inainte de a incepe orice exercitii pentru slabit, este necesar sa faci incalzirea. Aceasta trebuie sa dureze minum cinci minute, sa activeze si sa incalzeasca fiecare incheietura.

Modele de exercitii pentru slabit acasa

In continuare, iti vom prezenta cateva tipuri de exercitii pentru slabit, pe care le poti efectua acasa, doar cu greutatea corpului. Creeaza un program din aceste exercitii pentru slabit. Repeta fiecare repriza de exercitii de patru ori, cu pauza cat mai mica intre serii si exercitii. Pentru inceput, poti face exercitiile mai usor, insa unele dintre ele iti ofera si posibilitatea de a le efectua la un nivel avansat. Asadar, dupa ce te-ai obisnuit cu exercitiile, este recomandat sa le efectuezi la nivel avansat, pentru a obtine rezultatele dorite.

Sarituri Jacks – 30 repetari

Incepe din pozitita stand in picioare cu corpul drept, picioarele alaturate si mainile pe langa corp. sari cu picioarele departate si in acelasi timp, du mainile deasupra capului, prin lateral.

Flotari din genunchi – 10 repetari

Aseaza-te in pozitia de flotare, dar pune genunchii pe podea. Tine palmele la podea si mainile la 45 de grade fata de corp. Flotarile sunt mai usoare cu cat sunt picioarele mai apropiate de maini si fundul ridicat. Pentru a obtine rezultate cu acest model de exercitii pentru slabit, este recomandat sa asezi genunchii cat mai departe de maini si sa tii trupul cat mai drept. Daca esti chiar avansata, atunci poti sa faci flotarile clasice, cu picioarele intinse.

Genuflexiuni – 15 repetari

Cu siguranta iti amintesti cum se fac genuflexiunile, intrucat le faceai la scoala. Tine picioarele departate la nivelul umerilor si mainile intinse in fata. Lasa-te jos pana sub nivelul genunchilor si ridica-te, mentinand corpul ferm. Si la genuflexiuni poti creste dificultatea, luand in brate o greutate, precum un bidon cu apa sau un rucsac cu carti.

Triceps la scaun – 10 repetari

Stai cu spatele la scaun si mainile sprijinite pe el, fundul sub trunchi si picioarele intinse, sprijinite de podea. Coboara pana la nivelul la care mana formeaza un unghi de 90 de grade si impinge pentru a te ridica. Exercitiul este usor daca picioarele sunt sprijinite mai aproape de trunchi si ai genunchii indoiti. Insa daca iti doresti sa faci aceste exercitii pentru slabit la un nivel avansat, este recomandat sa sprijini picioarele pe alt scaun. Asigura-te ca alegi un scaun stabil si il sprijini de perete, pentru a nu se misca in timpul exercitiului.

Abdomene catre tavan – 15 repetari

Stai pe spate, cu picioarele indoite. Adu mainile deasupra capului si ridica-te de la podea, incercand sa ajungi cu palmele cat mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + nineteen =