Esti studenta? Vezi care sunt cele mai cautate joburi

Esti studenta? Vezi care sunt cele mai cautate joburi

An de an tot mai multi tineri se indreapta cu pasi repezi spre facultate, in cautarea unei cariere de succes si a independentei financiare. Cu toate acestea, viata de student nu este mereu una roz, iar cei mai multi dintre acestia sunt nevoiti sa se angajeze pentru a-si putea continua studiile.
Ca de exemplu, multe dintre tinerele ce isi doresc sa studieze in Bucuresti se angajeaza chiar din primul an de facultate. Motivul? Pretul chiriilor este mai ridicat decat in alte orase din tara, iar costurile de intretinere de asemenea. Mai mult decat atat, orice tanara are nevoie sa se ingrijeasca, sa isi permita o tinuta eleganta si sa se distreze, cel putin asa este firesc.
Din acest motiv, presiunea pusa pe umerii parintilor poate fi, in cele mai multe cazuri, prea mare, iar un job devine o necesitate. Esti in aceeasi situatie? Daca raspunsul este da, atunci in continuare vei putea vedea care sunt cele mai cautate si mai accesibile joburi din capitala.


Operator call-center:

Daca esti o persoana ce cunoaste o limba straina sau poate chiar mai multe, atunci ai toate sansele sa gasesti un job de operator intr-un call center. Castigurile depind doar de tine si de cunostintele pe care le ai.
Cu siguranta daca vei cunoaste o limba mai exotica sansele de a castiga sunt si mai mari. Foarte multe dintre persoanele care lucreaza la un astfel de job stiu mai mult decat engleza, aspect ce poate face diferenta.
Promoter
Iti place sa intri in contact direct si sa socializezi cu lumea? Atunci poate ca un job ca promoter este ceea ce cauti. In foarte multe dintre situatii vei fi platita la ora, ceea ce poate fi un avantaj. De asemenea, acest job este unul care este mai degraba part-time.
Ca idee, iti recomand sa alegi un astfel de job daca simti ca ai nevoie de timp liber si vei dori sa lucrezi pe o perioada mai scurta de timp.

Model videochat:
Din randul tuturor joburilor disponibile pentru studente, meseria de model videocat este de departe cea mai profitabila. Ai analizat celelalte oferte de joburi prezentate mai sus? Ei bine, un model videochat are nevoie de cate un pic din fiecare. Daca iti place sa comunici si cunosti limba engleza la nivel de baza, atunci ai toate sansele sa lucrezi in acest domeniu.
Mai mult decat atat, foarte multe dintre studiouri iti ofera posibilitatea sa colaborezi part-time, astfel incat vei putea sa imbini cu succes scoala, viata persoanala si jobul.
Castigurile sunt foarte mari, ca de exemplu, un model videochat ce lucreaza cu norma intreaga va putea sa depaseasca cu usurinta 1000 de dolari lunar. De asemenea, daca vei cauta pe internet angajari videochat Bucuresti vei descoperi ca oferta este una bogata, insa iti recomand sa analizezi cu atentie ofertele si sa alegi un studio profesional.
Asadar, acestea sunt o mica parte din joburile pe care le poti lua ca studenta, iar din ultimul poti face chiar si o cariera de succes. Cert este ca Bucurestiul este un oras scump, dar si plin de oportunitati.

live studio videochat bucuresti

2 Replies to “Esti studenta? Vezi care sunt cele mai cautate joburi”

  1. Adevarul este ca se castiga extraordinar de bine din aceasta meserie, iar conditiile de lucru sunt excelente. Decat sa te chinuiesti la un job prost platit, cate 10 ore pe zi si nimeni sa nu-ti recunoasca meritele, mai bine faci videochat. Macar iti aranjezi viitorul in doar 2-3 ani.

  2. Videochatul a devenit unul dintre cele mai intalnite joburi la care lcureaza majoritatea tinerelor din ziua de azi, ba chiar un subiect intens de discutie, fara retineri sau mentalitati invechite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 5 =