O relatie fericita inseamna o viata mai frumoasa

O relatie fericita inseamna o viata mai frumoasa

Sa fii intr-o relatie inseamna mai mult decat mesaje, apeluri si iesiri in oras. Inseamna mai mult decat sa imparti dorimitorul si dupa munca sa va intalniti acasa. Sa fii intr-o relatie inseamna multe beneficii pentru sanatatea ta fizica si psihica.

Faptul ca iti saruti partenerul poate reduce nivelul de stres. Un studiu in care cuplurile au fost rugate sa se sarute timp de 15 minute, a aratat ca, atat femeile cat si barbatii, au cunoscut o reducere a nivelului de cortizol, hormonul stresului. Acest lucru inseamna, ca leacul pentru o zi grea la munca, poate fi sarutul partenerului.

Sa fii intr-o relatie fericita te poate ajuta sa fii mai bun la locul de munca si sa fii mai multumit de jobul tau. Analizand acest aspect, specialistii au ajuns la concluzia ca persoanele care au pe cineva alaturi au salarii mai mari si obtin mai repede promovari. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu doar propria personalitate influenteaza experientele care conduc la succes, ci si implicarea si sustinerea partenerului.

Femeile care se afla intr-o relatie tind sa aiba o stima de sine mai ridicata si sa fie mult mai multumite de modul in care arata. Indiferent de greutatea pe care o au, femeilie implicate intr-o relatie au o perceptie mai pozitita asupra modului in care arata.

Partenerul tau te poate ajuta sa iti schimbi obiceiurile proaste. Se pare ca suntem mai dispusi sa fim mai activi si sa facem mai mult sport daca facem acest lucru alaturi de partener. Acelasi lucru se poate intampla si cu fumatul. Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa iti schimbi stilul de viata, incepe aceasta schimbare alaturi de el sau ea.

Se stie ca iubirea are efecte pozitive asupra noastra, insa sa fii intr-o relatie chiar poate avea efecte benefice asupra inimii. Se pare ca cei care sunt intr-o relatie fericita sunt supusi unui risc mai mic de a dezvolta boli de inima, copmparativ cu cei singuri sau divortati.

Cand vine vorba de viata intima, sa fii intr-o relatie inseamna sa iti cunosti mai bine partenerul, iar acest lucru poate se traduce printr-o experienta mai placuta in dormitor. Cuplurile care sunt de o perioada lunga de timp intr-o relatie sunt mai deschisi sa experiementeze jucariile erotice in dormitor. Acest lucru inseamna o viata sexuala activa, lucru care duce implicit la o viata mai fericita.

Faptul ca te afli intr-o relatie te poate ajuta sa treci mai usor peste provocarile la care te supune viata. Atunci cand stii ca ai pe cineva alaturi de tine, oricine ar fi, iti da mai multa incredere in tine, si te ajuta sa fii mai optimist. Toate aceste beneficii, de a fi implicat intr-o relatie se aplica doar atunci cand esti cu adevarat fericit, cand esti multumit, cand te simti iubit si apreciat de partener.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *