In sfarsit mi-am schimbat imprimanta

In sfarsit mi-am schimbat imprimanta

Dupa cateva luni de probleme cu vechea imprimanta, am decis sa imi iau ceva nou. Incepusem sa ma chinui cu imprimanta veche, pentru ca imi dadea tot felul de erori, si stiu ca erorile nu erau din cauza cartuselor reincarcate in mod repetat, desi asta era inca o problema in plus. Am decis sa imi iau o imprimanta la care se gasesc usor consumabile, asa ca m-am documentat putin in legatura cu cele mai bune imprimante si consumabile pentru imprimanta cu jet de cerneala.

Aveam o imprimanta veche, pe care am cumparat-o acum doi ani de la un magazin second hand si care a functionat fara nici o problema cam un an de zile. In ultimele luni a inceput sa dea rateuri insa, si am descoperit una dintre probleme.

Reincarcasem ambele cartusuri (si cel alb-negru si cel color) de prea multe ori. Asta a dus la aparitia unor erori. Am schimbat insa cartusele cu altele noi si mi-am dat seama ca doar o mica parte din erori erau din cauza cartuselor. Chiar dupa ce am schimbat cartusele, o pagina nu a intrat drept in locasul pentru imprimare si s-a indoit, blocand imprimanta.

Am cautat tutoriale pe net sa scot pagina indoita si sa fac imprimanta din nou sa mearga si am gasit raspuns intr-un final. Apoi, dupa o saptamana in care am printat zilnic documente fara probleme, apare o noua eroare, de data asta fara sa reusesc sa o repar, chiar daca raspunsul l-am gasit pe net. Situatia era mai grava decat credeam. Eroarea nu putea fi rezolvata. Atunci a fost momentul decisiv: am hotarat sa imi cumpar o imprimanta noua.

Desi initial eram foarte decis sa imi cumpar o imprimanta laser, bugetul disponibil nu mi-a permis sa fac asta. Asa ca mi-am luat un model Canon cu jet de cerneala, insa m-am asigurat ca e un model pentru care consumabilele imprimantei sunt foarte usor de gasit si nu sunt scumpe. Asta pentru ca nu mai voiam sa incarc de la service cartusele, ci sa le schimb de fiecare data cu altele noi. Am imprimanta de cateva luni si sunt foarte multumit de rezultate. Nici o eroare pana acum si inca nu a trebuit sa schimb cartusele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *