Ce trebuie sa stii daca esti interesata de un job in domeniul videochatului

Ce trebuie sa stii daca esti interesata de un job in domeniul videochatului

Pentru ca in ultimul timp videochatul a devenit un job atat de interesant, merita sa descoperi care sunt de fapt avantajele vs. munca depusa. Stii cum se spune, mai bine sa fii curioasa si sa cunosti despre diverse aspecte decat ignoranta si limitata. Asadar, fie ca te vizeaza in mod direct sau nu, afla ca in varianta lumii moderne in care traim, un job de model in videochat este chiar mai accesibil decat ai crede.

Model in videochat, cu beneficii multiple

Un aspect important in activitatea de model videochat tine de varsta si desigur de convingerea de a merge pe acest drum. Asadar, ce reactie ai cand auzi despre angajari videochat in Bucuresti? Presupunand ca esti din capitala, ai incerca? Un prim pas spre a fi model in videochat este a lucra cu mintea ta, fiind sigura, determinata de calea pe care doresti sa o iei. Bine, pana la urma, acest lucru se intampla in orice caz, la orice tip de job.

Urmeaza partea de interes. Ce iti ofera? ce munca depui? pentru ce bani? Concret, la aceste aspecte se reduce alegerea. Afla ca in cazul unor studiouri de prestigiu, cu renume si cu un anumit nivel – adica serioase, care lucreaza cu transparenta – munca este una ca la orice alt job. Mici diferente totusi; punctul comun tine de faptul ca vei lucra in legalitate, cu toate beneficiile ce tin de angajare, adica concedii si asa mai departe.

Ce este diferit tine de turele de munca spre exemplu. O mare parte din modele opteaza pentru turele de noapte. Stii de ce? Ai toata ziua la dispozitie pentru tot ceea ce doresti sa faci in timpul tau liber. Unele sunt studente, altele dedica timp familiei, unele sunt pur si simplu “pasari de noapte”, lucreaza foarte bine in acest interval orar. Motivele pot fi diferite. Nici macar nu trebuie sa te justifici in acest sens.

De asemenea, se confirma din cadrul studiourilor ca cele mai multe incasari se fac noaptea, cand traficul pe site-uri este unul mai mare. Asadar, mai multe sanse sa castigi tot mai mult. Pana la urma acesta este scopul, nu-i asa? In orice caz, in medie castigurile sunt de 3000 de dolari. Da, ai citit bine, o enorma diferenta fata de minima pe economie in randul job-urilor pe care le gasesti disponibile la ora actuala.

Ce trebuie sa faci

Desigur ca anunturile de angajare sunt frecvente. Asta inseamna sanse constante de a face parte dintr-o echipa de modele de videochat. Dincolo de asta, trebuie sa ai minima varstei, adica sa fii majora. Poate si o maxima, dar tine de o varsta destul de matura, pana la 35 de ani. Tot ce ti se cere este disponibilitate, deschidere, dezinhibitie si limba engleza – pentru ca acele conversatii pe care le vei avea prin intermediul site-urilor de nisa vor fi clar in limba engleza. Da, acestea sunt site-uri din strainatate, nicidecum din Romania, deci practic piata de videochat de la noi activeaza peste hotare, daca se poate spune asa.

Mai departe de atat sunt beneficii ce tin de sprijinul pe care il vei primi spre a te integra si a te dezvolta atat personal, cat si profesional. Suna interesant?

2 Replies to “Ce trebuie sa stii daca esti interesata de un job in domeniul videochatului”

  1. Ca model, va pot spune ca rabdarea este necesara intr-un astfel de job. Mai ales ca poti trece si prin situatii mai dificile cu unii clienti, cred ca ai nevoie de o personalitatea mai puternica.

  2. In videochat este important sa fii deschisa si comunicativa, restul lucrurilor se invata. Nu-ti face griji daca nu ai experienta sau daca esti usor timida, cu timpul lucrurile acestea vor trece. Doar in timp vei realiza cat de mult te-a ajutat cariera de model de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + two =