De ce ai nevoie de un smartwatch?

De ce ai nevoie de un smartwatch?

Un smartwatch este defapt un ceas de mana computerizat cu functionalitati care merg dincolo de timp. In timp ce conceptul a fost inceput de multi ani, doar in ultimii ani a avut un impact imens asupra noastra. Daca inca nu detii un astfel de gadget probabil ar trebui, la Magline gasesti o gama variata de smartwatch-uri. In plus, pentru sotul sau prietenul tau un cadou perfect si practic poate fi un smartwatch de barbati, daca esti in pana de idei.

Notificarile sunt utile (in special in aer liber)

Probabil cand esti acasa iti este mult mai simplu sa iti verifici telefonul pentru fiecare notificare primita de la diferite aplicatii, ei bine cand esti plecat este cu totul altceva, poate fi putin mai greu sa ai acces la telefon, asa ca este mult mai simplu sa iti verifici notificarile de pe un smatwatch.

Fiecare notificare nu necesita intr-adevar o actiune. Recunoastem continutul din capul nostru, respingem notificarea si continuam ce faceam inainte. Activitatea de a scoate smartphone-ul din buzunar sau din geanta este redusa foarte mult printr-un gest convenabil a te uita rapid pe smartwatch. Este foarte util sa ai diferite informatii direct pe incheietura mainii.

Este minunat pentru activitatile de zi cu zi

Cand porti un smartwatch este foarte practic si interesant sa il folosesti pentru a efectua activitati banele precum setarea mementourilor. Este convenabil sa ridici incheietura mainii, sa spui cuvantul cheie de activare si sa vorbeasca memento-ul asistentului digital. Sau cand primesti un mesaj instant si trebuie sa trimiti un raspuns monosillabic (cum ar fi “OK”, “Da”, “Nu”), interfata are raspunsuri prestabilite cu un singur click.

Te ajuta sa ai mai multa activitate

Nu este un secret faptul ca ceasurile smart au inceput sa se concentreze pe fitness in incercarea de a se mentine relevante. De exemplu, totul despre Apple Watch Series 2 a fost legat de fitness, de la GPS incorporat pana la rezistenta la apa. Multe smartwatch-uri vin astazi cu hardware-ul prealabil pentru urmarirea fitnessului, cum ar fi senzorii de miscare si un monitor al ritmului cardiac. Si datorita interfetei lor de utilizare bogate, poti urmari fitness-ul mai bine decat acele alte gadgeturi.

Intra acum pe Magline si alege-ti un smartwatch pentru diferite activitati zilnice, vei vedea ca un astfel de ceas face totul mai practic si mai usor pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =