Lavoare pentru baie – cum le alegem pe cele mai potrivite

Lavoare pentru baie – cum le alegem pe cele mai potrivite

Fie ca vrei sa iti renovezi baia complet sau doar iti doresti sa schimbi putin atmosfera din baia ta, alegerea lavoarului potrivit este esentiala. Exista diferite tipuri de lavoare din punct de vedere al designului, cum ar fi lavoare pe blat, suspendate, incastrate, sub blat si altele. Iti doresti un lavoar care sa fie un punct focal al baii tale? Indiferent ce tip de lavoar alegi, alege un design cat mai potrivit cu restul elementelor din baie, dar care sa iasa putin in evidenta cu aceasta. Daca vrei ceva special si traditional, poti alege un lavoar pe blat.

Materialul potrivit si culoarea 

lavoare pentru baie elegante

Cel mai des se folosesc materialele ceramice iar culoarea dominanta este albul. Lumea alege albul pentru ca simbolizeaza curatenia si puritatea, dar exista si lavoare de alte culori, iar cand e vorba de alte culori, de regula se schimba si materialul. Ce inseamna asta? Pai cand vrem sa cumparam un lavoar din ceramica, va fi de cele mai multe ori alb sau bej. Exista si lavoare din cupru, care au evident culoarea cuprului, sau din piatra naturala, care au culori combinate, specifice tipului de piatra din care sunt facute. La fel ca in cazul pietrei naturale stau lucrurile si pentru lavoarele din lemn.

Tipuri de lavoare

lavoare pentru baie calitative

Cand vine vorba de alegerea tipului de lavoar, trebuie sa stii cateva lucruri. Unele dintre cele mai stilate lavoare sunt cele pe blat si cele freestanding, iar printre cele mai utile sunt cele incastrate sau cele sub blat. In rest, alegerea o faci in functie de preferintele tale in ceea ce priveste designul lavoarelor.

Ce lavoare pentru baie sa alegi?

Inainte de a alege un lavoar, gandeste-te ca in acel lavoar te vei spala zilnic pe fata, asa ca trebuie sa fie destul de incapator astfel incat sa nu stropesti blatul, sa fie amplasat la o inaltime corespunzatoare si sa aiba un design placut atat pentru tine cat si pentru membrii familiei tale. Adica, daca iti place un design traditional, alege ceva traditional, cum e de exemplu un lavoar cu piedestal, sau daca iti plac lucrurile moderne alege un lavoar pe blat. Intotdeauna alege designul care iti place, pentru ca lavoarul nu este ceva care il schimbi prea des. Daca iti place de exemplu ideea spalatului in lighean, ca pe vremuri cum se proceda la tara, dar intr-un cadru modern, alege un lavoar pe blat, merita toti banii! Iata cateva modele de lavoare care te-ai putea interesa:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =