3 avantaje ale folosirii unui organizator de medicamente

3 avantaje ale folosirii unui organizator de medicamente

Administrarea medicamentelor nu este o activitate pe care cineva isi doreste sa o faca, ci este o activitate necesara pentru ca organismul nostru sa functioneze normal si sa fie cat mai sanatos. Problemele de sanatate pot aparea oricand, dar sunt mai frecvente la persoanele in varsta; totusi, asta nu inseamna ca stilul de viata trebuie sa vi se schimbe complet in momentul in care incepeti un tratament.

Daca si dumneavoastra va aflati intr-o astfel de situatie, trebuie sa stiti ca un organizator de medicamente poate fi un real ajutor in transformarea administrarii medicamentelor dintr-o activitate stresanta intr-un obicei usor. Cititi mai jos cele 3 avantaje principale ale folosirii unui organizator de medicamente:

1. Va veti aminti sa va luati medicamentele

Organizatorul este impartit in 7 module, cate unul pentru fiecare zi a saptamanii (de luni pana vineri), iar fiecare modul este impartit in 4 compartimente, cate unul pentru fiecare moment al zilei in care se administreaza tratamentul (dimineata, la pranz, seara si inainte de culcare). Umpleti organizatorul o data pe saptamana pentru urmatoarele 7 zile si veti sti intotdeauna exact ce medicamente trebuie sa luati, si cand. In plus, organizatorul este inscriptionat in limba romana cu litere mari, deci este usor sa vedeti care este momentul in care trebuie sa va luati urmatoarea doza.

2. Veti sti din timp ca trebuie sa mergeti la farmacie

In momentul in care va organizati medicamentele pentru urmatoarea saptamana veti observa daca mai aveti suficiente pastile sau comprimate pentru cele 7 zile care urmeaza. In cazul in care constatati ca nu v-au mai ramas destule, puteti merge din timp la farmacie pentru a cumpara o noua cutie. In acest fel, nu veti intrerupe tratamentul nici macar o zi, iar sansele ca acesta sa isi faca efectul sunt mai mari.

3. Veti putea calatori fara grija medicamentelor

Calatoriile pot fi dificile in cazul in care urmati un tratament complex, cu mai multe medicamente care trebuie administrate la ore diferite. Chiar daca trebuie sa lipsiti de acasa doar pentru o zi sau doua, nu este comod sa purtati cu dumneavoastra toate cutiile cu medicamente de care aveti nevoie. Din fericire, organizatorul de medicamente are module detasabile, ceea ce inseamna ca puteti lua in calatorii doar modulele aferente zilelor in care sunteti plecat.

Nu mai stati pe ganduri si cumparati acum un organizator de medicamente pentru o viata usoara si comoda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 5 =