Paralia Katerini in frumoasa Grecia, locul de vacanta ideal

Paralia Katerini in frumoasa Grecia, locul de vacanta ideal

Grecia, cunoscuta ca leaganul civilizatiei europene este situata la intersectia dintre Europa, Asia si Africa. Chiar daca Republica Elena este scaldata din plin de soarele Mediteranei, relieful este alcatuit in proportie de aproximativ 80% din dealuri si munti, determinand astfel un climat cu ierni blande si veri calduroase si uscate, dar nu toride. Statiunile grecesti sunt foarte cautate pentru petrecerea vacantei de vara si a concediului de catre turisti din lumea intreaga. Daca vrei sa iti petreci vacanta in Grecia, cauta Oferte Paralia Katerini si vei vedea de ce aceste taramuri elene reprezinta alegerea perfecta pentru cea mai frumoasa vara.

Toti stim faptul Grecia ofera cultura ca o mostenire mondiala incomensurabila, provenita inca din vremea antichitatii si care infloreste azi prin pastrarea traditiilor. Partea culturala este cu succes completata de bauturi si mancaruri traditionale renumite in lumea intreaga, dar mai ales in Europa si bineinteles de ritmurile muzicale atat de cunoscute, care ne transpun in vremuri de mult apuse.

Paralia sau Paralia Katerini (”plaja”) e de fapt un municipiu situat in partea estica a prefecturii din Pieria, cu plaja pe Riviera Olimpului, la aproximativ 4 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic si de Aeroportul Makedonia International.

Cunoscuta pentru hoteluri, taverne, baruri, cluburi de noapte sau taverne, Paralia Katerini aduce in fiecare sezon estival mii de turisti din lumea intreaga, care aleg sa isi petreaca aici concediul. E un loc cu adevarat special pentru oricine vine pentru prima data si admira pe de o parte litoralul superb si pe de alta parte privelistea montana cu adevarat spectaculoasa.

Aici, nisipul este cel mai fin din toata zona, fara pietricele, scaldat de apele calde si curate ale Marii Egee. Paralia a primit distinctia de ”Blue Flag”, insemnand mare si plaja curate si preocuparea pentru conservarea mediului inconjurator. Referitor la bugete este o destinatie potrivita pentru toate buzunarele, atat pentru cele mai pline, cat si pentru turistii fara prea multe pretentii. Gasesti aici de la hoteluri si vile de 3 stele, pana la hoteluri de lux de 5 stele. Viata nocturna este una speciala, datorata cluburilor care organizeaza petreceri pe plaja, pana in zori, cu efecte speciale, lasere si bineinteles muzica buna.

Alege Filadelfia pentru a te ghida in alegerea perfecta pentru vara aceasta in Grecia, Paralia Katerini, unde ai posibiliatea sa petreci momente unice de rasfat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 12 =