Ce fel de seminte de rosii sa plantezi ca sa arate ca cele din supermarket

Ce fel de seminte de rosii sa plantezi ca sa arate ca cele din supermarket

Cu siguranta iti doresti ca in sera sau gradina ta sa plantezi legume cat mai aratoase si gustoase.  Descopera care sunt cele mai estetice seminte de rosii din comert, avand forme sferice perfecte cu o culoare de rosu aprins ce face aproape orice persoana sa saliveze instantaneu.

Seminte rosii Buzau 1600

Venite direct de la institului de cercetare legucomica, cu decenii de experenta, aceste seminte de rosii sunt perfecte pentru a da roade in gradina ta. La maturitate, forma lor este nedeterminata si cantaresc aproximativ 200 grame.
Semintele de rosii Buzau 1600 se pot adapta diferitelor temperaturi climatice din Romania. Miezul lor e zemos, iar samburii de o dimensiune foarte mica. Este rezistent la diferiti patogeni iar in acest fel, recolta ta va creste mare si bogata in rosii gustoase.

Alvaro F1

Acest soi de seminte este unul hibrid extratimpuriu, avand o forma uniforma si la maturitate prinzand un contur de rosu inchis. Sunt rezistenti la numerosi virusi, iar textura lor este una neteda si subtire. Greutatea lor ating aproximativ 180 grame. Este deseori cultivat in spatii protejate cum ar fi serele.
Globulara lor este usor turtita iar o planta face pana la 6 rosii perfecte pentru comercializare sau folosite pe plan personal pentru o salata delicioasa intr-o zi calduroasa de vara.

Lorely F1

Lorely F1 sunt seminte de rosii de o calitate superioara, foarte rezistente la bacterii precum virusul mozaicul tomatelor sau fusarioza radacinii tomatelor. Au textura fina si miezul moale si rezistenta crescuta la depozitare. Forma lor este una rotunda de un rosu aprins.
Dimensiunea lor atinge pana la 220mm si cantaresc 240 grame. O planta are in jur de 7 brate rezistente la diferite clime. Ele pot fi cultivate in zonele deschise dar si in spatiile special amenajate.

seminte de rosii

2 Replies to “Ce fel de seminte de rosii sa plantezi ca sa arate ca cele din supermarket”

  1. Buzau 1600 este un soi foarte potrivit gospodariilor individuale. Fructe marisoare, 200g, gustoase, coapte uniform. Avand seminte mici, se poate obtine si un bulion convenabil. Una peste alta, o rosie buna la toate. Productivitate peste medie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *