Totul despre persoanele cu ochii verzi

Totul despre persoanele cu ochii verzi

Culoarea ochilor infulenteaza foarte mult modul nostru de a fi, personalitatea noastra. Multi si-ar dori sa aiba ochii verzi. Daca esti printre persoanele norocoase care au aceasta culoare a ochilor inseamna ca ai urmatoarele atuuri.

Persoanele cu ochii verzi sunt senzuale. Pun suflet in tot ceea ce fac iar senzualitatea lor nu are pereche. Sunt persoane pasionale in pat si stiu cum sa isi faca partenerul sa simta cea mai mare placere apeland la trucuri la care nimeni nu s-ar fi gandit.

Daca ai ochii verzi inseamna ca esti o persoana razbunatoare. Atunci cand cineva iti greseste foarte grav, incepi din minutul urmator planul de razbunare. Esti foarte orgolioasa si cu toate ca tii foarte mult la prietenii tai, atunci cand iti gresesc nu mai vrei sa stii nimic de ei.
Persoanele cu ochii verzi sunt persoane muncitoare care isi urmaresc scopul cu precizie, pana la indeplinire. Va place sa fiti disciplinate si va doriti ca lucrurile sa iasa perfect. Faci eforturi mari pentru a pune in practica orice idee iti vine chiar daca acest lucru dura foarte mult.

Persoanele cu ochii verzi sunt posesive in relatia de cuplu. Iti place sa ii controlezi partenerului telefonul si ai putea fi in stare chiar sa il urmaresti. Lucrurile acestea le faci din iubirea enorma pe care i-o porti partenerului tau de viata.

Daca ai ochii verzi inseamna ca esti o persoana temperamentala. Spui mereu lucrurile verde in fata chiar daca esti constienta ca persoana respectiva ar putea sa se supere pe tine.

ochi verzi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =