Aspirina ideala pentru picioare

Aspirina ideala pentru picioare

Aspirina nu este buna numai pentru durerea de cap. Te-ai gandit ca poate fi foarte utila pentru picioare? Aceasta reteta este foarte veche si era folosita inca de pe vremea bunicilor nostri. Este nemaipomenita pentru problemele pe care le avem cu picioarele. Se prepara foarte simplu iar costurile sunt accesibile pentru toata lumea. Efectele pe care le are aceasta reteta sunt benefice si sunt garantate. In acest fel se pot rezolva mai multe probleme care ne dau batai de cap.

Printre probleme de care te scapa aceasta reteta cu aspirina se numara calcaiele crapate, varicele si bataturile dureroase din talpa. Astfel de probleme pot aparea din cauza pantofilor care ne strang pantofii sau din cauza deshidratarii. Atunci cand ne decidem sa apelam la acest remediu puteti uita de astfel de probleme. Calcaiele voastre isi vor reveni rapid si astfel veti putea merge fara sa mai aveti dureri. Acest remediu este potrivit si pentru persoanele care au varice si bataturi. Amestecul se prepara foarte simplu. Aveti nevoie de:

  • 250 de ml de alcool
  • zece aspirine

Mod de preparare: se zdrobesc 10 aspirine pana in momentul in care se obtine o pudra fina. Praful se amesteca impreuna cu alcoolul si mixul obtinut si se lasa la rece minimum o zi si cel mult doua.

La sfarsitul zilei scoateti amestecul-minune din frigider si puneti pe o bucata de tifon o cantitate suficienta pentru a acoperi zona afectata. Solutia are efect doar daca este agitata foarte bine inainte de a fi aplicata pe picioare.

aspirina

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =