Ti s-a stricat telefonul? Vezi la ce sa fii atent cand mergi sa-l repari

Ti s-a stricat telefonul? Vezi la ce sa fii atent cand mergi sa-l repari

Cu totii stim cat este de important telefonul pentru viata noastra de zi cu zi. Primim telefoane de la cei dragi sau ii apelam noi, suntem la zi cu cele mai noi informatii, smartphone-urile prezinta o utilitate din ce in ce mai ridicata, toate acestea facand din telefon un gadget indispensabil.

Ei bine, ce te faci atunci cand acesta ti se strica? Si fie vorba intre noi, acestea parca se strica din ce in ce mai usor, spre deosebire de vechile modele care au existat pe piata.

De exemplu, eu am un iPhone 5s despre care pot spune ca sunt foarte multumit, insa l-am scapat. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi si-a scapat telefonul macar o data in viata asta si mereu ai acel sentiment puternic amplificat de felul in care il vezi intins pe jos si cum tragi de fiecare speranta ca este totul in regula cand il ridici.

Nu te voi minti, al meu era de departe de a fi in regula cu toata speranta pe care o aveam!

Pur si simplu mi s-a stricat complet display-ul si ce e mai frustrant este faptul ca nu-l achizitionasem cu foarte mult timp in urma. Oricum, atunci a venit momentul in care a trebuit sa caut un service pentru ca era evident ca nu o sa-l arunc, iar singur clar ca nu aveam cum sa-l repar.

Comerciantii de colt

Primul meu gand pe care l-am avut a fost sa merg la „comerciantii de colt” cum le mai spun, acei „nea” care trag de tine atunci cand merg prin piata si-ti promit ca te rezolva cu orice. Nu stiu ce a fost in capul meu, poate ca-mi doream sa ies cat mai ieftin, insa preturile pe care mi le cereau sa repare display-ul erau mult peste ceea ce as fi putut oferi.

Chiar nu aveam incredere si nu va recomand deloc sa alegeti aceasta varianta!

Un service profesionist

M-am decis apoi sa aleg serviciile oferite de profesionisti si dupa ce am analizat cam ce firme exista pe piata am remarcat site-ul www.smartmobitel.ro, unul care m-a surprins prin preturile foarte bune pe care le ofera si seriozitatea intregii echipe.

De ce recomand www.smartmobitel.ro?

Practic, serviciile pe care le ofera aceasta echipa te ajuta sa rezolvi orice problema intr-o perioada foarte scurta de timp, acestia avand o experienta bogata si dovedita de numarul mare de clienti care le cer ajutorul in mod constant.

Display-ul a fost schimbat fara nici o problema si daca as fi fost in alte parti cu siguranta ar fi durat mai mult.

Mi-au oferit incredere

Cred ca este foarte important pentru o persoana sa aiba incredere in cei care le repara ceva, fie ca este vorba despre un telefon, un laptop sau poate chiar masina. Trebuie sa ai mereu certitudinea ca cine se ocupa de astfel de reparatii se pricepe, foloseste doar piese de calitate si iti ofera un pret corect.

Ei bine, din toate aceste puncte de vedere specialistii de la www.smartmobitel.ro au excelat pe deplin si chiar consider ca sunt un adevarat reper pentru cei care vor sa repare telefonul, sa il decodeze, sa schimbe display-ul sau orice altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *