Ce ar putea sa cumpere bunicutele de pe magazinele online

Ce ar putea sa cumpere bunicutele de pe magazinele online

andrele si crosete

Explozia magazinelor online este usor de observat printr-o simpla cautare a unui obiect pe internet. Daca vrei doar sa vezi ce este, la ce se utilizeaza sau sa te informezi cu privire la specificatiile sale nu vei scapa de notificarile motorului de cautare care iti va arata ca acel produs este disponibil chiar si pentru a fi comandat online. Daca pana nu demult cumparaturile online insemnau achizitionarea unui telefon, a unui laptop sau chiar o carte pe care o gaseai mai greu prin librarii, astazi diversitatea produselor care pot fi cumparate din aceste magazine virtuale depaseste imaginatia noastra. Vorbim de produse alimentare comandate de pe internat sau chiar de autoturisme.

Totusi, adolescentii si cei cu varsta cuprinsa intre 21 si 35 de ani sunt cei mai familiarizati cu tehnologia si cu aceste mecanisme de cumparaturi online. Cei peste 40 de ani incep sa se descurce, dar curiozitatea apare si la cei 60+. Totusi, ne intrebam ce ar putea sa cumpere bunicutele de pe magazine online? Tuturor ne vine in minte faptul ca activitatea preferata a bunicilor era crosetatul si ca niste instrumente pentru asa ceva le-ar fi de folos. Daca tot am vorbit de diversitatea produselor nu ar trebui sa ne mire faptul ca vom gasi chiar si mercerii online de unde bunicutele ar putea sa isi comande, de exemplu, andrele si crosete.

Stiu ca aceste instrumente sunt de mai multe dimensiuni si ca difera prin materialul din care sunt confectionate, prin forma lor sau prin destinatia pentru care au fost fabricate. Am putea sa ne imaginam cum ar sta bunicutele noastre in fata unui laptop si ar tot adauga in cos instrumentele care li se potrivesc pentru crosetat. Acest exercitiu de imaginatie ar trebui sa ne faca sa constientizam cat de mult s-a redus efortul depus pentru realizarea unor cumparaturi si sa ne simtim norocosi ca noi suntem privilegiatii acestor tehnologii. Desigur, lista cumparaturilor posibile poate include si altfel de produse, dar acestea pot fi considerate cele mai reprezentative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 7 =