Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou feng- shui- spiritualitate si energii pozitive

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou feng- shui- spiritualitate si energii pozitive

Feng-shui este stiinta care studiaza legatura dintre spiritualitate si materialitate. In acest curent se considera ca obiectele, culorile si cristalele pe care le are o persoana in jurul ei au puterea de a influenta starea de spirit si modul in care decurge viata sa. Din acest motiv, atunci cand simti ca nu ai inspiratie si nu stii ce cadou sa le oferi celor dragi, poti opta pentru diverse obiecte feng-shui.

 Amulete feng-shui

Amuletele feng-shui contin anumite simboluri menite sa influenteze energia proprietarului, astfel incat acesta sa aiba parte de echilibru, noroc si abundenta financiara. Aceste obiecte se prezinta sub forma de bratari, breloc de chei, pandantive etc. Daca iti doresti sa oferi drept cadou feng-shui un breloc, poti opta pentru semnul tigrului. Acesta este recunoscut pentru capacitatea sa de a sustine evolutia proprietarului in dezvoltarea sa personala si profesionala. In schimb, pandantivele feng- shui infatiseaza modele expresive menite sa atraga energii pozitive. In acest context, simbolurile recurente sunt Ying-Yang, inima, crucea si cele 7 chakre ale vietii. Ele sunt renumite pentru potentialul lor de oferi noroc, sanatate si abundenta. Astfel, amuletele feng-sui sunt o alternativa intereseanta atunci cand vrei sa oferi un cadou unei persoane dragi.

Bratara feng-shui

Bratarile feng-shui sunt o metoda inovatoare de a oferi un cadou spiritual. Ele ofera discretia necesara si atrag abundenta financiara, sanatatea si norocul. In acelasi timp, bratarile feng- shui sunt disponibile intr-o serie de modele expresive datorita alternarii cromatice de exceptie. Cristalele recurente in confectionarea accesoriului respectiv sunt jadul si obisidanul negru. Prima piatra pretioasa este recunoscuta pentru proprietatile sale videncatore din punct de vedere  energetic. Se spune ca este cristalul cel mai indicat pentru a atrage sanatatea si bunastarea. In schimb, obsidianul negru este o piatra pretioasa care aduce noroc si proseperitate financiara.

Tablou feng-shui

Atunci cand vrei sa oferi drept cadou un tablou canvas feng-shui https://weframe.ro/tablouri-canvas-feng-shui/  pentru dormitor trebuie sa tii cont de anumite conditii esentiale pentru a face alegerea potrivita. In primul rand, compozitia nu trebuie sa contina o cromatica inchisa sau tonuri reci, deoarece atat culorile, cat si modelele care ilustreaza semnificatii negative pot atrage dupa sine intamplari neplacute. In acelasi timp, tablourile feng-shui care infatisaza animale de prada nu trebuie asezate in dormitor. Simbolul respectiv poate sa atraga situatii sau persoane care sa atace posesorul.

Pentru a face alegerea corecta, poti opta pentru modele si planuri cromatice care sa induca stari de relaxare si echilibru. In acest sens, cele mai recomandate sunt tonurile pastel si simbolurile relaxante. Ca modele, poti opta pentru verdele acalmic al lemnului de bambus, albul inocent al florii de lotus sau pentru claritatea cerului senin. Astfel, persoana care se va bucura de cadoul tau va fi protejata din punct de vedere spiritual de orice situatie sau persoana neasteptata.

Asadar, obiectele feng-shui sunt menite sa mentina un echilibru intre planul material si cel spiritual. Daca iti doresti sa oferi un cadou unei persoane dragi, atunci un accesoriu sau un tablou din aceasta categorie ar putea fi alternativa de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 4 =