Plante rasfatate de AGRO HUB

Plante rasfatate de AGRO HUB

Agrohub.ro nu mai are secrete legate de plante, deoarece va oferta tot ce aveti nevoie pentru o ingrijire corespunzatoare a acestora si asigurarea celor mai bune echipamente.

Societatea SC Agro Hub SRL comercializeaza o paleta larga de seminte si materiale necesare activitatilor agricole, iar lansarea magazinului virtual permite accesul la produse dorite intr-un timp foarte scurt. Puteti lansa comenzi din orice localitate din Romania sau din afara tarii si platiti doar cand primiti produsele. Puteti lansa comenzi chiar din mijlocul campului deoarece site-ul beneficiaza de versiune pentru smartphone sau tableta.
Prin magazinul online vizitatorii beneficiaza de o cautare usoara si o lista intreaga cu ofertele, modul de cumparare, livrarea, garantiile sau contactul pentru achizitionarea lor. O noutatea apare prin oferta de seminte organice pentru micile sau marile afaceri. Pentru cei interesati de agricultura organica, ecologica sau bio, sunt livrate produse acreditate in acest sens, produsele Koppert – Bondarii pentru polenizare sau ingrasamintele organice,  seminte de legume organice din gama Vitalis sai Hild.
Detinatorii unor culturi mari au nevoie de cele mai bune produse pentru culturi ce cresc intr-un mod sanatos si ofera o productie cat mai mare. AGRO HUB garanteaza calitatea semintelor comercializate.
Buna crestere a plantei necesita o ingrijire atenta si o monitorizare regulata a sanatatii plantei, fapt pentru care insecticidele, erbicidele si ingrasamintele joaca un rol important. Magazinul online propune o serie de ingrasaminte lichide, granulate, foliare, radiculare, chimice sau organice.
Un confort sporit in gradina este asigurat de uneltele de gradinarit din gama Fiskars sau Stocker unde se gasesc: accesorii pentru ascutit, greble si sapaligi, plantatoare, masini de tuns iarba manual si multe alte produse.
Garantiile produselor evidentiaza calitatea si seriozitatea oferita clientilor, care beneficiaza de transport gratuit in toata tara pentrru comenzi ce depasesc 399 de lei, consultanta de specialitate si posibilitatea de returna produsele in 30 de zile.

Agricultura sau legumicultura reprezinta o afacere pentru tine sau doar un hobby ? Indiferent de raspuns te asteptam pe www.agrohub.ro.

Plante rasfatate de:

agro hub
foto Agro Hub SRL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − seventeen =