Crearea unui magazin online – ce recomanda SilkWeb

Crearea unui magazin online – ce recomanda SilkWeb

Ti-ai mai putea imagina cum ar arata in prezent lumea fara internet? Toate aspectele vietii noastre sunt influentate de prezenta acestuia si de modul in care evolueaza. Dar nu doar vietile noastre personale au parte de modificari si nu doar internetul este in ascensiune. Modul in care se face comert s-a schimbat si el.

Daca pana relativ recent, cand vorbeam de cumpararea unor produse, ne gandeam ca asta inseamna a te deplasa pana la un magazin fizic, a te uita printre rafturi si a-ti alege apoi produsul dorit, acesta a devenit acum doar o varianta. O alta varianta aflata in plina ascensiune in Romania, este comertul online, sau e-commerce-ul.

Practic, e-Commerce-ul utilizeaza o platforma online; se creaza un website care poate fi accesat de oricine de pe orice dispozitiv (cele mai noi platforme permit design-ul responsive) cu conexiune la internet, unde companiile isi prezinta detaliat produsele pe care le vand. Platforma de eCommerce Gomag  se asigura ca tu sa ai aceasta functionalitate. Vizitatorilor le este afisat un “catalog electronic” cu pagini, categorii continand poze si informatii despre produsele disponibile.

Conceptul – academia de eCommerce by SilkWeb

academia ecommerce

Despre cum sa iti deschizi un magazin online si care sunt sansele de succes daca investesti in acesta s-a vorbit foarte detaliat la ultima editie a academiei de eCommerce by SilkWeb – editie in cadrul careia s-au discutat exemple concrete, s-a prezentat clar de ce “asa nu” si de ce “asa da”. Participantii au aflat mai multe despre eCommerce.

Ceea ce trebuie sa ne bucure si sa ne ambitioneze este faptul ca se intampla astfel de evenimente la noi in tara. Pentru maramureseni dar si pentru locuitorii din zonele apropiate aceasta serie de evenimente marca SilkWeb nu este de ratat. Participarea este gratuita, are un caracter educational, te invata din experiente reale, iti da ocazia sa parasesti sala de conferinte cu un bagaj de cunostinte mai bogat. Interactionezi si cunosti oameni noi din domeniu. Se adreseaza oricui detine sau doreste sa inceapa o afacere la nivel online.

Exista o serie de avantaje daca optezi pentru realizarea de cumparaturi pe internet:

  • Cumparaturile online ne scutesc de timpul petrecut deplasandu-ne fizic la unul sau mai multe magazine.
  • Gasesti informatii detaliate, poze si testimoniale despre produse pe site-urile magazinelor.
  • Te afli la curent cu disponibilitatea acestora si poti fi notificat prin email cand sunt in stoc sau la promotie. Astfel, companiile de care esti interesat pot mentine contactul cu tine in mod constant.
  • Nu mai trebuie sa stai la coada pentru a plati cu bani cash. Plata se face in cativa pasi simpli, prin diferite metode de plata: cu cardul sau cash, la livrare.
  • si… un magazin online este mereu deschis!

Invatand de la cei mai experimentati cum se face si cum nu se face, ne putem ambitiona sa apelam si noi la o platforma cu functionalitati multiple – asa cum este Gomag – care sa ne ofere sansa sa intram in lumea comertului electronic. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + nineteen =