Cum imi aleg un spatiu comercial de inchiriat

Cum imi aleg un spatiu comercial de inchiriat

 

Succesul oricarui business este influentat de deciziile pe care le iei ca manager. Trebuie sa stii foarte bine ceea ce iti doresti sa realizezi si sa iei decizii inteligente. In primul rand, trebuie sa iti stabilesti un grup tinta caruia sa te adresezi, iar apoi sa iti cauti o locatie potrivita pentru promovarea afacerii tale.

Chiria spatiilor comerciale din Cluj este una destul de mare, de aceea este important sa alegi un spatiu care sa iti asigure un vad bun de clienti, pentru a-ti recupera investitia in scurt timp. Agentia Eden Imobiliare vine cu numeroase oferte in acest sens, si depinde de tine ce caracteristici iti doresti sa bifezi. Iata la ce trebuie sa fii atent:

  1. Amplasare

In functie de specificul afacerii tale, trebuie sa identifici tipul de clienti carora te adresezi. Cea mai buna amplasare este cea din centru, deoarece iti asigura o vizibilitate mare si o buna promovare a afacerii. Dar in acelasi timp, poti opta pentru alte cartiere ale orasului, care sunt la fel de frecventate si poti astfel sa iti asiguri clientela din cartierul respectiv.

  1. Suprafata

La Eden Imobiliare vei gasi spatii comerciale de la 30 mp la 500 mp. Depinde de tine sa alegi de ce suprafata ai nevoie pentru a-ti desfasura afacere. Daca este vorba de o florarie, probabil nu ai nevoie de mai mult de 50mp, dar daca iti doresti sa deschizi un restaurant, ar fi bine sa te orientezi spre un spatiu mare, aerisit, in care clientii sa se simta confortabil.

  1. Compartimentare

Vrei un spatiu deschis sau compartimentat in mai multe camere? Trebuie sa te gandesti la aceste aspecte, pentru ca afacerea ta sa nu aiba de suferit. Daca iti deschizi un birou notarial spre exemplu, ai nevoie de camera de asteptare, birou notar, birou secretara etc. Daca e un showroom, ar fi mai bine sa fie un spatiu deschis, unde sa iti poti expune produsele.

  1. Pret

Am pastrat pentru final cel mai important aspect, si anume, pretul. Toate caracteristicile enumerate mai sus influenteaza pretul inchirierii spatiului. Daca succesul afacerii tale depinde de publicitate si vizibilitate, ar fi bine sa alegi un spatiu foarte bine amplasat, chiar daca pretul este mai ridicat. Iti vei amortiza costurile intr-un timp mai scurt decat daca alegi un spatiu mai ieftin care nu este vazut de clienti.

In concluzie, daca esti interesat de inchirierea unui spatiu comercial in Cluj, vei gasi la agentia imobiliara Eden numeroase oferte avantajoase. Alege inteligent si asigura-ti astfel succesul afacerii tale!

One Reply to “Cum imi aleg un spatiu comercial de inchiriat”

  1. Eu pot spune ca m-am chinuit pana am reusit sa gasesc un spatiu potrivit pentru ce aveam nevoie, iar dupa ce am gasit am dat de alta problema…cum sa-l amenajez in interior, acolo cel putin mi-a fost mai usor ca am apelat la niste profesionisti. Toate detaliile sunt importante pentru o afacere, asta e clar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 10 =