Concasorul, utilajul care distruge tot

Concasorul, utilajul care distruge tot

lame cupa concasor

Case, boxe, mobile veche, produse din materiale dure care trebuiesc sfaramate sunt maruntite de catre un concasor. In copilarie, concasorul era utilajul de vis al oricarui copil. Daca ceva, nu ti se parea ok, luai concasorul de jucarie si te apucai sa distrugi tot. Concasorul este utilajul care sfarama orice material dur si este folosit in industria extractiva si de prelucrare. Sunt mai multe concasoare formate din diverse lame de cupa concasoare , pentru diferite scopuri, fiecare lamela de concasor are mai multe dezavantaje si avantaje. Astfel sunt:

  • Concasoare cu falci pentru concasare fina, fiind potrivite pentru a sfarama produsele mai marunte. Se recomanda a fi utilizata in industria balastiera sau pentru pulberi fine. Sunt concasoare de dimensiuni mici, practice, potrivite pentru a marunti orice minusculitate.
  • Concasoarele cu falci fiabile sunt acele concasoare menite pentru lucrurile foarte mari si mari. Sunt concasoarele folosite in industrie care rezista mult, piesele de uzura din componenta nu se vor deteriora si este perfect pentru a distruge betoane, pietre mari si caramizi.

  • Concasorul cu impact este un alt concasor care poate fi folosit in carierele de piata si este utilizat pentru asfalt mai ales. Daca vreti sa va reparati un drum dar trebuie sa stricati drumul prost, concasorul se ocupa de toate.

  • Un alt tip de concasor util este concasorul cu con hydraulic. Acest tip de concasorul este recomandat a fi folosit in locul concasorului cu impact. Toate produsele trecute prin acest concasor vor fi foarte fine, practice orice obiect din material dur se va transforma in fin!

  • Concasorul cu arcuri este concasorul cu cel mai mic cost de uzura. Este recomandat a fi folosit pentru asfalt. Acest tip de concasor are avantajul de a exploata eficienta si forma cubica a produsului.

  • Ultima categorie de concasoare sunt cele cu impact vertical. Aceste concasoare sunt folosite pentru productia de nisip in cantitati mari si a materialelor de constructie.

Cum functioneaza in constructii concasorul?

Practic, se ia bucata de material dur ( metal, piatra, pietris, etc) si se sfarama. In urma acestui proces va rezulta o materie prima fina care va fi folosita in constructii. Concasorul este cumva un instrument principal in constructii si instrumentul care poate distruge intr-o clipa totul si ajuta la construirea unor lucruri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 13 =