Instrumente masurat croitorie pentru incepatori

Instrumente masurat croitorie pentru incepatori

Iti doresti sa iti scurtezi tu singur pantalonii? Ai descoperit ca iti place croitoria si vrei sa inveti tot ceea ce inseamna croitoria? Sa lucrezi in croitorie inseamna sa profesezi o meserie nobila care de-a lungul timpului a devenit o meserie de etalon si o profesie care schimba viata atat prestatorilor cat si beneficiarilor produselor.

Inca din Antichitate, croitoria a fost la mare cinste. La curtile Cleopatrei se croia non-stop, in interiorul curtilor regale se faceau vesminte alese din cele mai bune materiale si realizate de cele mai iscusite croitorese. In zilele noastre, croitoria s-a transformat intr-o mare arta care anual impune in tendinte noi produse, materiale si croieli. Daca a inceput sa iti placa croitoria, fie si ca hobby trebuie sa iti cumperi anumite materiale esentiale pentru a croi si a face ceea ce iti doresti.

3 instrumente de masurat croitorie pe care trebuie sa le ai!

Atunci cand te apuci sa iti creezi un mic atelier de croitorie, fie pentru a iti face un business, fie pentru a invata si in timp sa te bucuri de acest hobby, trebuie sa cumperi anumite instrumente esentiale pentru aceasta activitate. Sunt instrumente care nu au cum sa lipseasca indiferent de ceea ce vrei sa croiesti: fuste, fete de masa, costume, haine pentru copii sau pur si simplu daca trebuie sa scurtezi niste pantaloni. Astfel ai nevoie de:

  • Centimetru croitor cu sistem de fixare este ustensila de croitorie. Atunci cand trebuie sa croiesti sau sa tai ceva, ai nevoie de doua maini sa poti tine centimetru si inca una sa notezi dimensiunile sau sa tai, nu? Centimetru acesta este un centrimetru prevazut cu sistem de fixare, deci practice, nu trebuie sa te chinui pentru a masura perfect. Este instrumentul de croitorie perfect pentru atelierele mici de croitorie, pentru doamnele sau domnisoarele dormice sa invete taina croitoriei.
  • Rigla croitorului este o alta ustensila de croitorie. Este instrumentul de baza atunci cand lucrezi cu materiale precum stofa, bumbacul.
  • Masurator pentru cusut si tricotat este instrumentul perfect atunci cand faci articole vestimentare din tricot dar si cand cosi manual ceva. Articolele cusute manual dar si tricotate sunt articolele cele mai migaloase dar si cele mai frumoase.

Instrumentele de masurat in croitorie sunt primele instrumente pe care trebuie sa le cumperi atunci cand te hotarasti sa iti faci un mic business de croitorie sau vrei sa te relaxezi croind. In timp, aceste ustensile pot fi ajutorul vostru de nadejde in croitorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three − 1 =