Vacanta mea in bucuresti

Vacanta mea in bucuresti

Am avut o vacanta de trei zile si am decis sa merg in Bucuresti, eu sunt din Iasi de loc si trebuia sa vizitez si eu capitala.
Dupa 6 ore de condus am ajuns in sfarsit la destinatie, am avut timp suficient sa admir peisajul, cladirile vechi, oamenii, chiar mi-a placut sentimentul pe care le-am avut. M-am cazat la un hotel de trei stele din Bucuresti, preturi surprinzator de bune pentru zona, foarte aproape de Piata Victoriei.

Trebuie sa recunosc ca in prima zi am stat doar in camera si m-am relaxat, jacuzzi, semineu in camera, room service, doar servicii impecabile.

A doua zi am inceput sa vizitam orasul care m-a surprins din nou, era o imbinare ciudata intre vechi si nou, intre clasic si modern, intre eleganta si kitch, dar nu era deranjant, fiecare strada parea ca vrea sa-ti spuna o poveste noua, dar nu stia cum.

Am inceput sa inteleg romanii mai bine dupa ce am vizitat Muzeul Taranului Roman Dimitrie Gusti, stiu ca probabil va ganditi ce poti sa mai descoperi tu, esti din Romania omule. Vreau sa va spun ca noi, oamenii moderni, asa cum ne credem noi in prezent, nu suntem atat de diferiti fata de taranul roman, omul clasic de la tara, omul care iubea viata, isi iubea familia si pamantul.

In comparatie cu Iasi-ul, mi se pare un oras zgomotos, nu ma refer la masini, ma refer la oameni, parca toata lumea vrea sa fie auzita aici, nu pot sa spun ca a fost un lucru prea placut, mai mult te oboseste.

Trebuie sa mentionez si viata de noapte, eee…viata de noapte, cred ca este cel mai dezvoltat lucru pe care il are orasul, as spune singurul, dar nu vreau sa fiu rau.

Am avut o vacanta frumoasa, nu-mi pare rau ca am ales sa merg in Bucuresti, sper sa revin curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + four =