Tendinte in social media pentru anul 2013

Tendinte in social media pentru anul 2013

Social media inseamna mai mult decat realizarea unei pagini personalizate si trimiterea catorva postari pe Facebook. In fiecare an retelele de socializare continua sa se dezvolte oferind o noua oportunitate atat companiile mici  cat si marilor corporatii, de a interactiona direct cu potentialii lor clienti. Ca proprietar al unei afaceri, indiferent de marimea acesteia, trebuie sa fii la current tendintele aduse de noul an in acest domeniu, te invitam sa citesti si continuare si eventual sa adaugi cateva dintre urmatoarele sfaturi in campania ta de promovare.

Seminarii online

Aceste seminarii sunt varianta mai eficienta din punct de vedere al costurilor pentru conferinte si seminarii clasice, pentru acestea aveai nevoie de un spatiu fizic, de programe printate, de ecusoane, de un angajat sau mai multi pentru a se ocupa de invitatii tai, odata cu lansarea seminariilor online orice companie poate oferi acest serviciu.
Retelele de socializare sunt un mod eficient de a-ti promova evenimentele, trebuie sa ai totusi un plan editorial, recomandam ca materialul cu scop comercial sa nu depaseasca 30% din totalitatea postarilor.

Distribuire de continut

Social media te ajuta sa distribui informatia folosita in seminariile tale fara a trebui sa creezi continut nou, daca, de exemplu, prezentarea ta a avut 12 puncte importante le poti transforma foarte usor in tweet-uri sau postari scurte sau poti realiza un infografic pentru Pinterest.

Continut vizual

In mediul online continutul inseamna mai mult decat cuvinte pe o pagina alba. Acest termen se refera si si la clipuri audio si video pe care trebuie sa le incadrezi in campaniile tale de promovare. Fa poze cu produsele tale si indeamna-ti clientii sa faca acelasi lucru, eventual ofera-le un bonus sau un premiu pentru a fi mai implicate.

Angajamentul utilizatorilor

Nu este suficient sa postezi mesaje pe Facebook, trebuie sa interactionezi cu utilizatorii, sa le oferi informatii suplimentare si utile si nu uita sa raspunzi la intrebarile chiar daca acestea sunt uneori rautacioase sau irelevante pentru afacerea ta.

Summary
Review Date
Reviewed Item
social media 2013
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − three =