Unde gasesti o firma de transport in Bucuresti?

Unde gasesti o firma de transport in Bucuresti?

Cand m-am mutat in Bucuresti am avut cateva lucruri pe care nu le-am putut intelege, de ce sunt atat de multi caini? Unde se grabesc toti oamenii? Si de ce nu gasesti niciodata ce ai nevoie?

Ca orice bucurestean a trebuit sa ma mut cu chirie si sa schimb la jumatate anului din nou locul, o alergatura continua si inutila, dar atunci am realizat ca am nevoie de o firma de transport care sa ma scuteasca de munca inutila.

Mi-am facut deci o lista de care m-am tinut pentru a gasi o firma profesionista care sa ma ajute nu sa-mi cauzeze probleme.

–    Trebuie sa fie profesionisti. In primul rand personalul trebuie sa fie calificat, daca se intampla un accident este de obicei din cauza neatentiei sau lipsei de experienta a soferului
–    Sa fie punctuali. Stiu ca mai sunt situatii imprevizibile, dar pentru mine conteaza foarte mult sa se tina de programul pe care l-am stabilit, mi s-a intamplat sa raman cu mobila in drum pentru ca au uitat ca trebuiau  sa fie la mine.

Sa aiba masini bune. Nu de alta dar nu vrei sa ramai blocat intr-un service auto din Bucuresti pentru ca nu au revizia tehnica facuta sau s-a defectat ceva. Masinile trebuie sa fie echipate adecvat, nu sa aiba nevoie atunci de schimb de anvelope sau sa faca accident pentru ca au uitat de acest aspect, poate suna stupid sau putin probabil, dar stiu din experienta ca se intampla.

In Bucuresti sunt foarte multe companii care ofera servicii profesionale de transport , eu iti recomand sa cauti recenzii si recomandari pe internet inainte de a-i angaja, merita sa primesti cele mai bune servicii pentru tariful pe care il platesti.

Nu vreau sa dau numele firmelor cu care am lucrat pentru ca nu este un site de recenzii, dar va recomand sa aveti mare grija si sa oferiti si voi referinte bune sau nu despre firmele cu care ati colaborat pana in prezent, este foarte util.

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

3 Replies to “Unde gasesti o firma de transport in Bucuresti?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − eight =