De ce apare frigiditatea la femei?

De ce apare frigiditatea la femei?

Frigiditatea inseamna un apetit sexual scazut in cazul femeilor, acest termen este folosit incorect  in unele cazuri pentru a descrie femeile care nu raspund pozitiv la atingerile partenerului.

Principala cauza care duce la aparitia firgiditatii este de natura psihologica, o multime de probleme nerezolvate care ar putea discutate cu partenerul de viata. In unele cazuri femeile au un libido scazut, refuza sau ocolesc un contact intim cu partenerul, se intampla de asemenea sa nu atinga orgasmul, simtind prea putina placere in timpul actului.

In alte cazuri frigiditatea poate aparea din cauza unor probleme fizice, consulta medicul de specialitate pentru a descoperi cauza durerilor si a uscaciunii din timpul actului sexual, intre timp poti folosi lubrifiante naturale pe care le gasesti in magazine sau farmacii.

Este o problema care poate schimba si cele mai stabile relatii, incearca sa discuti cu partenerul tau despre lucrurile care te macina, impreuna puteti gasi cu siguranta o solutie.

Cum pot scapa de frigiditate?

Daca nu ai problem fizice care te impiedica sa simti placere, atunci trebuie sa te indrepti catre solutii pentru parte psihologica a problemei.

–    Vorbeste cu partenerul. Este primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a incepe vindecare.
–    Incercati lucruri noi. Monotonia poate afecta viata intima a unui cuplu, apelati la jucarii sexuale, indepliniti-va diverse fantezii etc.
–    Pofta vine mancand…in unele cazuri. Nu incepe ceva daca nu vrei pentru iti va agrava starea, dar trebuie sa stii ca in unele cazuri iti poate veni pe parcurs cheful.

Pasiunea se invata in unele cazuri, mai ales daca relatia vostra are ceva “vechime” , trebuie sa va reinventati, sa gasiti lucruri noi pe care sa le faceti impreuna.

Trebuie sa ai incredere in tine si sa iti doresti sa ai o relatie mai puternica si o viata sexuala asa cum merita orice persoana.

Summary
Name
Andrei Manole
Job Title
Manager
Company
Sexshop Amsterdam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 8 =