Becuri led albe cu lumina calda

Becuri led albe cu lumina calda

Becurile cu Led GU10 dovedesc rapid ca vor fi viitorul sectorului de iluminat. Aceste becuri, de fapt sunt cele mai populare LED-uri pana in prezent. Ele sunt intalnite de multe ori in case, birouri si medii de vanzare cu amanuntul. Pe langa multe alte beneficii ale acestor becuri cu led, un avantaj major vine in forma de “usurinta de utilizare”. Multe dintre becurile cu led GU10 prezente pe piata au fost proiectate direct pentru fasungurile dispozitivelor cu halogen.

Alte avantaje majore sunt durata lunga de viata si proprietatile lor de economisire a banilor. Cu aceste sisteme de iluminat cu LED-uri puteti economisi pana la 90 la suta la facturile de electricitate existente!

Becurile GU10 se dovedesc a fi urmatoarea generarie de LED-uri si, ca atare, au fost special create cu scopul de a maximiza atat productia de lumina cat si durata de viata.

Becurile GU10 au demonstrat o schimbare mare pentru un bec de 35W, si se lauda cu o productivitate mai mare de lumina stralucitoare. In ciuda acestui fapt, aceste becuri sunt relativ ieftine si durata lor de viata este mult mare fata de becurile clasice.

Aceste sisteme de iluminat cu led-uri, vor fi tot mai mult folosite datorita principalelor avantaje:

–    Consum redus de energie;
–    Durata de viata mult mai mare fata de becurile clasice;
–    Rezistenta mai mare la vibratii si socuri;
–    Rezistenta mai mare la stingere si aprindere.

Pentru mai multe detalii despre aceste sisteme economice de iluminat si consultanta in vederea alegerii sistemului potrivit pentru locuinta dumneavoastra contactati un specialist in domeniu.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Becuri cu led
Author Rating
51star1star1star1star1star

4 Replies to “Becuri led albe cu lumina calda”

  1. Orice tip de becuri cu LED reprezinta o solutie pentru un iluminat de calitate cu un consum redus de energie electrica, daca suntem atenti la specificatiile fiecarui bec: puterea fluxului luminos, temperatura de culoare, echivalenta cu alte surse de iluminat clasice. In orice caz, sunt o solutie de iluminat de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 11 =