Impotenta la barbati: cauze

Impotenta la barbati: cauze

Ce este impotenta la barbati?  

Disfunctiile erectile sau impotenta la barbati insemna imposibilitatea de a mentine penisul erect pentru a savarsi actul sexual intre doi sau mai multi parteneri, aceasta problema poate fi devastatoare pentru increderea in sine a barbatului cat si a partenerei.

In America peste 30 de milioane de barbati prezinta aceasta disfunctionalitate, doar cei care cauta solutii vor reusi sa amelioreze aceasta problema si sa se poata bucura in continuare de  viata intima activa.

Ce cauzeaza impotenta la barbati?

Cu numai doua decenii in urma doctorii aveau tendinta de a pune aceasta disfunctionalitate pe seama procesului de imbatranire si a problemelor de natura psihica, in prezent ambele variante s-au exclus.

Impotenta la barbati in varsta. Deoarece erectia este strict legata de vasele de sange, nu este surprinzator ca marea majoritate a barbatilor in varsta ajung sa aiba aceasta problema, datorata in principal de blocarea fluxului de sange in penis, dar si de diabet sau scleroza.

Desi dereglarile hormonale apar mai des la femei, acestea pot afecta in unele cazuri si barbatii, pentru a vedea daca nivelul hormonilor are fluctuatii consultati un medic endocrinolog .

In cazul barbatilor de varsta a treia disfunctiile erectile pot avea foarte multe cauze medicale, pentru a putea avea o viata sexuala normala va recomandam sa consultati cu un medic urolog, acesta poate  descoperi cauza care determina impotenta, puteti opta si pentru pastile potenta special create pentru acest tip de problema.

Impotenta la barbati tineri este cauzata in foarte putine cazuri de probleme medicale, iata cateva dintre cele mai comune cauze:

–    Depresia
–    Stresul prelungit
–    Neincrederea in sine / nesiguranta
–    Frica de respingere cauzata de probleme din copilarie
–    Abuzuri din copilarie

In cazul tinerilor problemele sunt de natura psihologica, majoritatea simt o frica nejustificata in momentul actului sexual, sunt timizi sau nu vor sa fie respinsi de parteneri, ceea ce le afecteaza performantele.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pastile potenta
Author Rating
41star1star1star1stargray

One Reply to “Impotenta la barbati: cauze”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − one =