Un alt tip de job, vazut din prisma unui necunoscator

Un alt tip de job, vazut din prisma unui necunoscator

Este acum un trend care a inceput tot mai mult sa imi placa si anume decizia angajatilor de a fi cat mai liberi si mai neingraditi de nimeni. Fie ca aleg sa lucreze de acasa sau isi aleg un job ceva mai permisiv, mi se pare o alternativa incantatoare la toate locurile de munca rigide, care par sa apese tot mai greu pe umerii celorlalti. Chiar e de incurajat decizia multora de a se orienta spre ceva care sa le faca placere si nu numai, sa obtina castiguri insemnate.

Si pentru ca tot am adus vorba de locuri de munca ceva mai permisive, mereu am manifestat interes crescut pentru videochat si ce inseamna el dincolo de usile inchise. Mi se par fascinante toate persoanele care isi castiga existenta in acest fel.

Mergi pe strada si vezi multe persoane, de sex feminin si  ia ghici ce, nu ai cum sa iti dai seama care dintre ele lucreaza in acest domeniu, al videochatului. Nu e ca si cum ar fi pusa o stampila pe o persoana care prefera sa isi utilizeze frumusetea si inteligenta pentru a castiga sume insemnate de bani.

E posibil chiar ca una dintre cunoscute, fata care se imbraca mai tot timpul cu haine largi si nu se machiaza mai deloc sa fie una dintre modelele de top ale unui studio videochat Bucuresti. Interesanta perspectiva daca stai sa te gandesti, nu e asa?

Cum s-ar zice, nu conteaza pana la urma prima impresie pe care ti-o faci despre un anumit tip de persoana, nu? Cine zice ca femeile care lucreaza in videochat trebuie sa fie strident machiate si sa foloseasca in permanenta extensii de par? Nimeni, fiecare are dreptul sa se arate intocmai dupa cum doreste ea, tinand cont de propriile preferinte vestimentare.

Tot ce trebuie sa faca insa este sa fie sexy si, mai presus de toate, sa aiba foarte multa incredere in fortele proprii, sa fie precum o leoaica care isi cauta prada. Si da, ea este cea care are dreptul sa refuze o parte din propuneri sau, dimpotriva, sa spuna un „Da!” hotarat. Mi se pare o putere incredibila, la care orice femeie ar trebuie sa aiba dreptul.

Sau macar sa o experimenteze, pentru oricat de putin timp. Mi se pare incredibil sa poti face asta, sa stii exact cum sa iti folosesti toate atributele, pe care poate alte persoane nici macar nu stiu ca le au. Chiar consider ca este una dintre acele experiente eliberatoare, care ar trebui macar o singura data puse in practica.

Cum ar fi sa incerci asemenea experiente, sa fii altfel? Sa incerci ceva nou, sa incerci sa faci schimbari in ce te priveste, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic? Nu ti s-ar parea eliberator sa incerci ceva ce nu ai mai incercat niciodata pana in acel moment, intr-un fel sa te opui normei care iti este impusa de societate?

Eu cred ca ar fi ocazia perfecta sa te redescoperi si sa vezi cat de puternica poti, de fapt, sa fii. Iti recomand un studio videochat Bucuresti – beyou.ro. Numai asa vei vedea cat de mult poate sa te schimbe o asemenea experienta.

Summary

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − eight =