Totul despre tigara electornica

Totul despre tigara electornica

Din dorinta de a ne lasa de fumat incercam diferiti plasturi, pastile, remedii insa…atunci cand simtim ca nu putem sa renuntam definitiv apelam la tigara electronica. Cati dintre voi stiu de fapt ce este o tigara electronica..sau cat de toxica este? Stiati ca poate fi chiar mai toxica decat tigara obisnuita? Ei bine….astazi vom afla cum sta treaba cu aceasta tigara.

In primul rand, trebuie sa stim ca tigara electronica nu este o solutie sa renuntam la fumat. Daca ne decidem sa renuntam definitiv, nu vom reusi in niciun caz cu ajutorul unei astfel de tigari. Nu vom face decat sa renuntam o perioada la tigarile normale, dupa care…ne vom apuca iarasi de ele bineinteles.

La fel ca si tigarile normale, cei care apeleaza la tigara electronica au la dispozitie cartuse care contin nicotina cu diferite nivele de concentratie, si chiar lichide fara nicotina.

Unele studii au aratat ca tigarile electronice nu au standardele de siguranta pe care le au si celelalte produse pe baza de nicotina, cum sunt spre exemplu plasturii sau guma de mestecat. Aceste produse nu au licenta, ceea ce inseamna ca masurile de siguranta lipsesc cu desavarsire. Din cauza lipsei acestor norme de siguranta, exista tari care au interzis aceste tigari. Canada, Singapore si Austria sunt printre tarile care au interzis comercializarea tigarilor electronice.

tigara electronica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 12 =