Redecorarea camerei in stil personal cateva idei simple

Redecorarea camerei in stil personal cateva idei simple

Camera in care iti petreci cel mai mult timp este foarte importanta. Ea trebuie sa iti induca o stare de relaxare, de confort si sa te defineasca. Redecorarea camerei nu este un proces tocmai simplu, insa, ai grija sa fii pe deplin multumita de rezultatul intregii tale investitii. Internetul este plin de idei DIY care te invata cum sa iti redecorezi camera, prin adaugarea a tot felul de artificii.

Daca insa esti genul de persoana pasionata de design interior si ai suficient timp si un buget la dispozitie iti recomandam redecorarea peretilor prin zugravire. In acest caz, trebuie sa stii ca cea mai noua vopsea de pe piata pentru pereti, este vopseaua cu efect decorativ marca Tattoo. Efectele decorative ale vopselei variaza de la efectul texturat de tipul Oxid pana la efectul de suprafata pretioasa cu finisaj de lux. Iti poti schimba interiorul locuintei prin decorarea intr-un stil original alegand efectului de textura sau de tesatura.

redecorarea camerei cu vopsea decorativa

Redecorarea camerei in stil personal si se poate face astfel: daca iti plac spatiile aerisite, luminoase vei putea opta pentru produsele cu efect de lumina, care au rolul de a directiona lumina in interioriul spatiilor. Mai mult decat atat, efectul special pe care aceasta vopsea il propune este efectul de “material”. Acest efect recreaza iluzia de material natural precum lemnul, piatra de lava, scoarta de copac si chiar pielea de crocodil.

Una dintre cele mai simple idei virale este reintrebuintarea vechilor reviste de moda. Aduna toate revistele tale cu aspect vintage intr-un teanc si suprapune-le la capul patului pentru a crea o noptiera vintage. Pe ea iti poti aseza lampa sau chiar cartile pe care le citesti inainte de culcare.

O alta modalitate de redecorare este aplicarea stickerelor pe perete, metoda atat de in voga in ultimul timp. Gaseste sticker-ul care te reprezinta si aplica-l! Acesta poate fi o imbinare de imaginatie si un citat sau o simpla imagine, care odata aplicate pe perete va schimba ambianta. Stickerele le poti comanda online sau le poti procura din diverse magazine de decor la preturi reduse.

 

Summary
Redecorarea camerei in stil personal cateva idei simple
Article Name
Redecorarea camerei in stil personal cateva idei simple
Description
Redecorarea camerei nu este un proces tocmai simplu, insa, ai grija sa fii pe deplin multumita de rezultatul intregii tale investitii
Author
Publisher Name
Stirila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + seventeen =