Greseli pe care le fac baietii cand cumpara un inel de logodna

Greseli pe care le fac baietii cand cumpara un inel de logodna

descarcare-5Cand esti indragostit de femeia visurilor tale si esti gata sa o ceri in casatorie, este important sa faci acest lucru ca la carte. Nu numai ca trebuie sa planifici o propunere in casatorie perfecta, dar, de asemenea, este imperios necesar sa gasesti inelul de logodna ideal.

Multi barbati au tendinta de a face aceleasi greseli cand cumpara un inel de logodna. Iata care sunt acestea si de ce trebuie sa le eviti daca vrei sa iti impresionezi viitoarea mireasa:

Cumpara un inel in graba.

Citesti 100 de review-uri pentru urmatorul tau laptop de 700 de euro, dar petreci doar 2 minute cautand informatii despre un inel de logodna de 2000 de euro? Nu te pripi cand faci o astfel de achizitie; ia-ti suficient timp pentru a afla toate informatiile necesare despre bijuteria dorita, astfel incat sa te asiguri ca inelul ales este perfect. Daca nu gasesti in magazinele fizice sau online un inel de logodna care sa iti satisfaca toate cerintele, cauta un loc in care se fac bijuterii la comanda

Cred ca bijuteriile facute la comanda sunt ultra-costisitoare.

Acest lucru nu este intotdeauna adevarat. De fapt, este foarte posibil sa cheltuiesti mai putini bani achizitionand un inel personalizat realizat de un bijutier iscusit decat cumparandu-l direct dintr-un magazin de bijuterii. Inelele personalizate indeplinesc toate cerintele cumparatorului, fie ca este vorba de marimea bijuteriei sau de detaliile pietrei pretioase dorite.

O scurta cautare online iti va permite sa descoperi o mare varietate de stiluri de inele de logodna facute la comanda, dar si de alte tipuri de bijuterii.

Nu stabilesc un buget.

Trebuie sa iti stabilesti un buget pe care sa nu il depasesti atunci cand cumperi un inel de logodna. In caz contrar, s-ar putea sa ajungi prin a cheltui mult mai mult decat iti permiti si sa ai diferite probleme financiare. Cauta doar inele de logodna care sa aiba preturi accesibile tie.

Nu se consulta cu un specialist.

Specialistul in bijuterii este, in mod cert, o persoana care te poate ajuta sa alegi diamantul perfect pentru inelul de logodna. Acesta iti va oferi toate detaliile despre taietura, forma, caratele si puritatea diamantului. Daca nu vrei sa te consulti cu un specialist, poti sa te informezi, macar, despre istoria bijuteriilor si modul in care acestea au schimbat lumea. Vei descoperi o multime de informatii cu adevarat impresionante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *