Top 5 țări europene pentru o excursie perfectă cu autorulota în perioada de iarnă

Top 5 țări europene pentru o excursie perfectă cu autorulota în perioada de iarnă

Explorați frumusețea Europei cu autorulota

O vacanță de iarnă în Europa evocă imagini cu peisaje spectaculoase, activități fantastice de iarnă, aglomeraţie mai puţină și costuri mai mici. În acest articol am inclus unele dintre cele mai bune țări din Europa pentru o excursie de vis cu autorulota.

În primul rând, luați în considerare aceste sfaturi importante de siguranță atunci când vreți să plecaţi cu autorulota în perioada de iarnă:

• Consultați firma de la care vreţi să închiriaţi autorulota cu privire la dotarea autorulotei cu anvelope de iarnă și lanțuri de zăpadă;

• Căutaţi să închiriaţi doar autorulote dotate cu sisteme de încălzire centralizată;

• Conduceți întotdeauna în condițiile și limitele de viteză legale pentru fiecare sector de drum în parte;

• Zilele sunt mai scurte iarna, şi este recomandat să luați în considerare acest lucru pentru a evita codusul pe distanţe lungi după lasarea întunericului;

• Verificați din timp dacă locaţiile de campare unde doriţi să mergeţi sunt deschise și dacă au locuri disponibile.

Vacanţa în România cu autorulota

Bucurați-vă de peisajele de iarnă uimitoare pe care România le are de oferit şi mergeţi într-o excursie cu autorulota în perioada de iarnă. În prima parte a iernii așteptați-vă la temperaturi de până la 10° Celcius, ceea ce este perfect pentru a explora istoria bogată, numeroase orașe și sate tradiționale din întreaga țară.

Iernile reci adaugă o dimensiune suplimentară României, deoarece zăpada acoperă crestele munţilor, pășunile, fermele și zonele împădurite, iar peisajul este unul spectaculos.

Conduceți până în Munții Carpați, aici aveţi posibilitatea să mergeti la schi, să faceţi drumeţii şi multe alte activități care vă ajuta să vă relaxaţi şi să vă încarcaţi bateriile.

Vizitați Castelul Bran şi Castelul Peleș, unele dintre cele mai impresionante locuri din România și nu ratați centrul vechi al oraşului Braşov.

Explorați tot ce vă poate oferi România cu autorulota şi o să aveţi o vacanţă de vis.

Vacanţa în Austria cu autorulota

Nu este greu de înțeles de ce Austria atrage peste 31 de milioane de turiști anual. De la orașul pitoresc Innsbruck până la orașul bogat în istorie Viena și Alpii înzăpeziți, această țară are atât de multe de oferit.

Alegerea locului perfect de campare pentru autorulotă poate fi destul de dificilă, motiv pentru care ar trebui să vă gândiți să optaţi pentru Park Grubhof. Amplasat la poalele Alpilor, acest camping este ideal pentru cei care preferă să-şi petreacă timpul în natură. Vizitatorii se pot bucura de o varietate de activități, cum ar fi drumețiile sau schiatul pe pârtii spectaculoase.

Austria este un loc extraordinar pentru a face o excursie de iarnă cu autorulota. Apelaţi la servicii de închirieri autorulote și exploraţi acestă ţară cu peisaje superbe.

Vacanţa în Germania cu autorulota

Toţi suntem atraşi de târgurile de Crăciun în luna decembrie, iar aceste evenimente romantice și istorice se organizează în toată Germania. Îmbrăcaţi-vă bine și plimbați-vă pe lângă căsuțele drăguțe din târguri, de aici aveţi posibilitatea să cumpăraţi produse tradiţionale, turtă dulce proaspăt făcută, decorațiuni de Crăciun şi multe altele.

Târgurile celebre din Köln și München atrag turiștii, dar veți găsi o mulțime de alte târguri şi în orașele mai mici.

Dacă sunteţi pasionaţi de patinaj, cu siguranţă nu trebuie să rataţi patinoarul de la Heinzels Wintermarchen.

Vizitați uimitoarea Catedrală din Köln, aici aveţi posibilitatea să admiraţi o priveliște cu adevărat magică în timpul iernii.

Schiorii pasionați se pot îndrepta către minunatul oraș Garmisch, situat în Alpii germani. Acest oraş este renumit pentru schi, patinaj și drumeții.

Ulterior, aveţi posibilitatea să vă bucurați de o plimbare pitorească cu telecabina până la cel mai înalt vârf din Germania, Zugspitze.

O vacanță de iarnă în Germania oferă o mulțime de activități în aer liber pentru călătorii cu autorulota.

Vacanţa în Italia cu autorulota

Dacă doriţi să aveţi o vacanță de iarnă plină de aventuri, nu mai staţi pe gânduri şi mergeţi cu autorulota în Italia. Cei pasionați de sporturile de iarnă ar trebui să se îndrepte spre Tirolul de Sud, unde se găsesc multe zone de schi atât cu pârtii pentru începători cât şi pentru cei cu experienţă.

În această perioadă de iarnă este ideal să vizitaţi şi Roma, deoarece este mult mai puțină aglomerație şi aveţi posibilitatea să vă bucuraţi de fiecare obiectiv turistic fără să staţi la cozi.

Pentru un peisaj mediteranean de iarnă, mergeți cu autorulota spre Coasta Amalfi. În timpul iernii, veți avea o climă temperată și plaje mai liniștite de care să vă bucurați.

Dacă doriţi să descoperiţi farmecul Italiei în timpul iernii, planificaţi-vă o execursie cu autorulota.

Vacanţa în Spania cu autorulota

Urmăriți soarele până în Spania, unde veți găsi zone precum Coasta Andaluză, despre care se spune că are cele mai calde ierni din întreaga Europă continentală.

Mai la sud, descoperiți farmecul Almeriei. Acest oraș medieval de coastă întâmpină vizitatorii cu galeriile sale subterane, catedrale uimitoare, plaje frumoase și biserici cu influență renascentistă. Almeria nu are până în prezent temperaturi înregistrate sub zero grade, așa că este o destinație de iarnă ideală pentru cei care caută o vacanță de iarnă cu temperaturi puțin mai ridicate.

Munții Granada și Sierra Nevada oferă o variație interesantă pentru vizitatorii care doresc să-și petreacă timpul cu activități palpitante în aer liber.

Dacă vizitați Barcelona, iarna este momentul în care au loc unele dintre cele mai renumite festivaluri.

Plimbați-vă prin Fira de Santa, unde străzile din jurul Avinguda de la Cathedral se transformă într-un tărâm magic al minunilor de Crăciun.

Dacă alegeţi să vizitați Spania în timpul iernii cu autorulota, vă bucurați de un adevărat răsfăț.

Excursia cu autorulota este o modalitate atât de interesantă și plină de satisfacții de a călători din foarte multe motive. Alegeţi să călătoriţi în Europa în timpul iernii pentru un concediu mai liniștit, mai puțină aglomerație, peisaje impecabile și închirieri autorulote la un preț mai mic faţă de alte perioade din an.

Începeți să vă planificați vacanța de iarnă cu autorulota acum, adăugați una sau mai multe dintre aceste destinații incredibile la itinerarul vostru, apelaţi la Best Campers România şi închiriaţi o autorulotă de ultimă generaţie, dotată cu tv, WiFi, frigider, aragaz, baie, sistem de încălzire centralizată şi multe alte opţiuni de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =