Tinutele elegante ale barbatilor pot fi completate cu stil de accesoriile Maluro

Tinutele elegante ale barbatilor pot fi completate cu stil de accesoriile Maluro

Maluro este un concept romanesc care inregistreaza un succes binemeritat in randul barbatilor din Romania. Gandit ca un magazin online din care barbatii sa se poata aproviziona cu cele mai elegate accesorii pe care si le doresc, acesta pune la dispozitia clientilor produsele care completeaza o tinuta cu stil. Si cum stilul nu se naste peste noapte, echipa Maluro este mereu la curent cu cele mai noi trenduri pentru ca produsele oferite sa contureze tinutele elegante.

Fie ca e vorba de un papion bine lucrat, o cravata sau o batista din cea mai fina matase, ace de cravata, pini de rever sau bratari cu bile de piatra sau sticla, site-ul ofera o gama diversificata de accesorii, in culori simple sau in cele mai inedite combinatii. Chiar daca este vorba de o intalnire importanta sau de o afacere care trebuie incheiata, culorile accesoriilor vor contura tinutele barbatilor si le vor oferi eleganta pe care si-o doresc. Este de la sine inteles ca toate accesoriile de care un om de afaceri are nevoie se gasesc aici. Nu le gasim oricum, ci sub forma unor pachete realizare chiar de catre clientii care isi aleg modelele preferate.

Pachetele sunt reprezentate de trei tipuri de cutii marca Maluro, bronze, silver si gold. Diferenta dintre acestea o reprezinta numarul de produse pe care un client si le poate achizitiona si crea pachetul dorit. Daca in cutiile bronze se afla trei produse si in cele silver patru, cutiile gold ofera posibilitatea de a alege sase produse disponibile pe site. Avantajul consta in faptul ca avand un design elegant, pachetele sunt cadoul ideal pentru orice barbat. Asa cum femeile iubesc accesoriile, barbatii se pot bucura de o tinuta accesorizata cum trebuie si care le ofera un stil aparte. Cutiile valoreaza 250 lei, 350 lei sau 450 lei, in functie de pachetul dorit.

Maluro accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =