Tinichigerie si vopsitorie auto la cele mai inalte standarde. Ce tehnologie trebuie sa cauti pentru a-ti repara masina?

Tinichigerie si vopsitorie auto la cele mai inalte standarde. Ce tehnologie trebuie sa cauti pentru a-ti repara masina?

Pentru fiecare persoana, autoturismul joaca un rol important in viata de zi cu zi. Acesta te poate ajuta sa te deplasezi la locul de munca, sa iti duci copiii la scoala sau chiar sa produci veniturile de care ai nevoie pentru o viata linistita. De aceea, iti doresti ca masina ta sa beneficieze de cele mai bune tratamente atunci cand necesita reparatii sau imbunatatiri. 

Tehnologiile si materialele disponibile in prezent te pot ajuta sa ai mereu un autoturism care sa arate si sa se miste asa cum trebuie. Pentru a beneficia de toate avantajele, este necesar sa stii la ce service de tinichigerie si vopsitorie auto sa apelezi. Iata ce trebuie sa ai in vedere! 

Tinichigerie si vopsitorie auto de top. Pasii necesari

Reparatiile de tinichigerie auto sunt operatiuni care presupun rezolvarea problemelor de la nivelul caroseriei masinii tale. Acestea pot aparea atat ca urmare a uzurii excesive, cat si in urma incidentelor din trafic in care a fost implicat autoturismul. Pentru ca lucrarile de tinichigerie sa aiba o finalitate reusita, acestea trebuie efectuate la un service de top.

O astfel de institutie iti va garanta desfasurarea lucrarilor de reparatie de catre specialisti experimentati, capabili sa utilizeze resursele tehnologice si materialele pe care le au la dispozitie in vederea obtinerii unor rezultate fara cusur. Lucrarile de tinichigerie pot sa implice urmatoarele etape:

  1. Indepartarea elementelor de caroserie auto – elementele care necesita reparatii sunt indepartate, pentru a putea fi manevrate mai usor, analizate in cel mai mic detaliu si reparate in mod corespunzator. 
  2. Reparatii la nivelul structurii metalice si de rezistenta – sunt utilizate aparate si tehnologii moderne, prin care orice indoire, crapatura sau ruptura este remediata in mod optim si durabil. Pot fi implicate chiar si chituirea si polisarea, elemente care preced lucrarile de vopsitorie auto. 

Aceste procese de vopsitorie se efectueaza doar in urma celor de tinichigerie, deoarece vopseaua trebuie sa fie mereu aplicata pe suprafete cat mai fine si curate. Un service de top va apela la vopsirea in patru straturi, respectiv un strat cu rol protector (catodic), un strat cu rol de sustinere (primer), vopseaua de culoare si lacul de protectie. 

De ce sa alegi sistemul Nitrotherm Spray

Un service aliniat celor mai moderne standarde iti va oferi acces la sistemul de vopsire Nitrotherm Spray. Acesta se bazeaza pe o tehnologie care implica utilizarea de azot incalzit. Se renunta la aerul comprimat, gratie avantajelor numeroase si cu eficienta pe termen lung oferite de aceasta varianta. 

Iata care sunt avantajele pe care o vopsitorie auto care se bazeaza pe sistemul Nitrotherm Spray ti le ofera! Acestea sunt beneficii care vizeaza atat autoturismul tau, cat si mediul inconjurator:

  1. Aspect impecabil – cu ajutorul azotului incalzit, rezultatul procesului de vopsire a autoturismului tau va fi unul cu adevarat remarcabil. Stratul de vopsea va fi dispus cu o grosime uniforma si va avea o distensie mult mai buna;
  2. Rezistenta indelungata – tehnologia garanteaza si o rezistenta sporita stratului de vopsea, in timp;
  3. Beneficii ecologice – acest sistem de vopsire este unul care protejeaza mediul inconjurator.

La Cars Inv gasesti servicii de tinichigerie si vopsitorie auto bazate pe tehnologii si tehnici moderne de lucru, inclusiv pe sistemul Nitrotherm Spray. Alege sa investesti in calitate si repara-ti masina in cele mai bune conditii! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =