Spune stop sforaitului!

Spune stop sforaitului!

Daca esti o persoana care sforaie, probabil ca esti singura persoana din familia ta care se bucura de un somn linisit in fiecare noapte. Sforaitul este o problema destul de serioasa, care pe langa faptul ca tine si de sanatatea ta, iti afecteaza si viata de familie, asa ca trebuie tratata.

Iata cateva lucruri pe care ai putea sa le faci inainte sa te culci, care te pot ajuta cu ameliorarea acestei probleme:

  • Evita lucrurile care iti pot agrava sforaitul. Printre aceste lucruri se numara: alcoolul, pastilele pentru dormit, cafeaua si mancarurile grele. Daca medicamentele pe care le ei sunt prescrise de medic, atunci incearca sa vorbesti cu el despre alte alternative care nu iti accentueaza sforaitul.
  • Incearca sa iti eliberezi caile respiratorii inainte de a te culca. Este posibil ca un nas infundat sa fie motivul pentru care sforai in fiecare seara. Totusi nu folosi medicamente pentru desfundatul nasului pentru prea mult timp pentru ca dau dependenta. Daca suferi de o alergie si acesta este motivul pentru care ai nasul infundat, atunci incearca sa schimbi fetele de perna sau pernele pentru a elimina alergenii.
  • Tine-ti nasul deschis cu ajutorul benzilor nazale. Acestea pot fi achizitionate de la farmacie, si desi vei arata ciudat, nu vei mai sforai la fel de des sau de tare.
  • Daca dormi pe spate, cumparati perne in plus astfel incat sa stai ceva mai ridicat decat sa fii perfect intins pe spate. Este bine stiut ca persoanele care dorm pe spate, sforaie mai tare si mai des decat cele care dorm pe o parte sau pe burta.
  • Poti sa iei in considerare si iei pastile care te vor ajuta cu sforaitul. Ele vor ajuta eliminarea mucusului format in nas, si te vor ajuta sa respiri mai liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + twelve =