Semnificații și idei de cadouri și sfaturi pentru simbolul Copacul Vieții

Semnificații și idei de cadouri și sfaturi pentru simbolul Copacul Vieții

Bijuteriile sunt purtate pe scară largă pentru a-și îmbunătăți aspectul și pentru a adăuga eleganță oricărui ansamblu. Există, totuși, bijuterii purtate pentru a transmite un mesaj, pentru a-și exprima valorile sau pentru a-i reflecta pe cei dragi. Arborele vieții este un exemplu excelent. Copacul vieții seamănă cu un copac mare care este înconjurat de un cerc. Ramurile sale se răspândesc spre exterior, evidențiind frunzele individuale. Trunchiul copacului este de asemenea poziționat direct pe fundul cercului. Un set de bijuterii cercei lungi împreună cu un pandantiv și cu o brățară cu simbolul Copacul Vieții pot fi un cadou special pentru o persoană dragă.

Istoria Copacului Vieții

Arborele Vieții este aproape la fel de vechi ca omenirea însăși. Emblema Arborelui Vieții a fost folosită pentru prima dată când a fost descoperită în timpul săpăturilor Domuztepe din Turcia. Se spune că emblema își are originea acolo și s-a răspândit în alte civilizații. Una dintre cele mai timpurii civilizații care a dat Copacului Vieții semnificația actuală a fost acadienii. Au desenat o imagine cu pini. Deoarece pinii nu mor, și  s-a considerat că aceasta este una dintre primele aplicații ale copacului. Emblema Copacul Vieții a fost adoptată și de alte mari civilizații, precum Egiptul Antic. Se credea că ramurile copacilor reprezintă cerul, în timp ce rădăcinile copacilor reprezintă moartea, îndemnându-ne să rămânem legați de viața de apoi. Simbolismul Arborelui Vieții în multe culturi. De la Vest la Est, inclusiv Africa, puteți găși bijuterii Copacul Vieții în aproape toată lumea.

Cercei rotunzi Copacul Vieții cu pietre zirconium – 41,00 LEI

Arborele Baobab este venerat ca Arborele Vieții de mai multe civilizații africane. Chiar și în cele mai uscate climate, acest copac dă roade. Arborele de baobab este venerat în multe culturi, deoarece nu numai că oferă întreținere, dar dă viață. De asemenea, folosim un copac pentru a reprezenta strămoșii noștri, asemănător cu semnul celtic Arborele vieții. Copacii, conform celților, au o legătură metafizică cu strămoșii noștri, cu familia și chiar cu zeitățile noastre. De asemenea, se credea că copacii sunt gardienii Lumii de Dincolo.

Ce reprezintă simbolul Copacul vieții

Interpretarea modernă a emblemei Arborele Vieții este că ne leagă de cosmos. Copacul  Vieții poate reprezenta, de asemenea, relația cu strămoșii și familia prin bijuterii. Ramurile arată creșterea și evoluția unei familii. Arborele vieții ar putea fi, de asemenea, un simbol al reproducerii. Acest lucru se datorează faptului că, copacii, precum semințele și puieții, caută în permanență noi modalități de dezvoltare și modelare.

În timp ce unele civilizații asociază Arborele Vieții cu un singur copac, interpretarea contemporană include o gamă largă de copaci. Copacii, ca și oamenii, sunt toți distincți în felul lor. Drept urmare, Copacul Vieții semnifică și individualitatea. Un copac poate supraviețui o mie de ani sau mai mult. Arborele se dezvoltă lent în această perioadă. Nu încetăm niciodată să dezvoltăm și să evoluăm, chiar dacă nu trăim atât de mult. Drept urmare, semnul Copacul Vieții reprezintă, de asemenea, o dezvoltare constantă și ne încurajează să studiem și să explorăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =