Contează şi vârsta nuntaşilor, nu doar a mirilor? | edenbride.ro

Contează şi vârsta nuntaşilor, nu doar a mirilor? | edenbride.ro

În economia unui eveniment de o asemenea anvergură, toate piesele puzzle-ului au o importanţă esenţială. Vârsta mirilor imprimă multe evenimentului, de la doleanţe proprii, până la aşteptări organizatorice. Iar dacă nunta trebuie să îi reprezinte pe cei doi în primul şi în primul rând, prin fiecare element al său, ea trebuie, per total, să ţină totuţi cont şi de oamenii care vor onora invitaţia. Dacă pe ei nu trebuie să îi întrebi când decizi că în căutat de rochii de mireasă Bucureşti este destinaţia musai de bifat sau când mirelui îi vine ideea năstruşnică de a renunţa la pantofi în favoarea unei perechi de tenişi funky, nu acelaşi lucru se poate spune despre câteva componente majore ale evenimentului. 

Vârsta invitaţilor contează mult atunci când trebuie să vă hotărâţi asupra ambientului muzical, spre exemplu. La o nuntă cu invitaţi dintr-o anume generaţie, playlist-ul trebuie să conţină măcar câteva din preferinţele lor consacrate, altfel rişti ca lumea să stea jos într-o atmosferă total stingheră. 

La fel în ceea ce priveşte meniul. Poate vă plac mult brânzeturile franţuzeşti şi detestaţi sarmalele, iar bugetul vostru este suficient de generos încât să nu fi căutat vreodată pe Google „rochii de mireasă reduceri”, dar nu uitaţi că voi sunteţi cei care plătesc până la urmă toate acele farfurii care se întorc intacte la bucătărie pentru a lua calea gunoiului. Vă va fi ciudă dacă sunteţi singurii care apreciază lemonade barul sau care au curaj să bea shot după shot în cornerul dedicat. 

Felul în care temporizaţi evenimentul trebuie şi el să ţină cont de vârsta invitaţilor. Tinerii vor merge cu voi la poze şi nu vor exista timpi morţi de la un moment la altul al nunţii, însă poate cei mai în vârstă vor alege să sară peste ceva, pentru a evita mai multe drumuri obositoare în aceeaşi zi.

În ceea ce priveşte tradiţiile de respectat sau ignorat, aici decizia ar trebui să nu vă fie totuşi influenţată de nimic decât de propria voastră vreere. Dacă există oameni importanţi pe care doriţi să îi mulţumiţi, faceţi asta doar dacă sunteţi cu inima deschisă şi nu regretaţi compromisul, altfel este prea mare preţul şi sacrificiul…

Staţi liniştiţi, lumea se va distra la nunta voatră oricum, indiferent de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − three =