Care sunt modurile de a face o diferență uriașă în fotografiile tale

Care sunt modurile de a face o diferență uriașă în fotografiile tale

Din motive întemeiate, fotografia cu capul este una dintre categoriile cu cea mai rapidă creștere din industrie. Profilurile online ale unui fotograf profesionist București au devenit mai semnificative ca niciodată, pe măsură ce mai multe persoane lucrează de acasă și interacționează folosind tehnologia. Multe persoane și-au înființat noi ocupații și întreprinderi și trebuie să-și modifice imaginile de branding. Fotografiile au acum o oportunitate grozavă și, în această postare, o să gășiți câteva strategii pentru a vă ajută să vă îmbunătățiți drastic jocul.

Nu exagera cu pozele

Pozele extreme sunt una dintre cele mai tipice greșeli pe care le văd pe care le fac trăgătorii cu lovituri în cap. Acesta este atunci când fotograful, întoarce clientul, îndreptând un umăr aproape direct spre cameră. Apoi întoarce capul, în mod similar, creând o ipostază incomodă și forțată, sau când fotograful îl face pe client să se încline atât de mult către cameră încât el riscă să cadă și apoi procedează să-i fotografieze dintr-un unghi foarte înalt. O fotografie de produs întotdeauna va pune destule probleme până la realizarea acesteia.

Când începeți să le mutați, faceți mai întâi pași mici. „Adu-ți umărul drept 5 grade spre mine”, de exemplu, sau „îndoiește-ți ușor nasul spre partea dreaptă”, îmi voi instrui clienții, subliniind întotdeauna importanța mișcărilor mici. În plus, prin mișcarea nasului clientului, la stânga sau la dreapta în trepte mici, puteți începe să descoperiți care unghi se potrivește cel mai bine cu fața sa, ceea ce vă poate ajuta să gășiți poziția perfectă pentru fața sa.

Sculptează-ți linia maxilarului

Acesta este momentul în care îl faci pe client să-și împingă ușor bărbia în jos, menținându-și capul cât mai înalt posibil. Aceasta seamănă cu capul unei broaște țestoase care iese din coajă. Dacă clientul tău face acest lucru, îi va îmbunătăți instantaneu linia maxilarului prin crearea unei distanțe între maxilar și gât. Unii oameni consideră că această procedură este necesară doar pentru a elimina aspectul unei bărbie dublă, dar adevărul este că toată lumea poate profita de ea, chiar și cei cu maxilare foarte puternice.

Nu rosti niciodată expresia „Spune brânză!”

Majoritatea indivizilor sunt conștienți de sine în timp ce sunt fotografiați și încep să se simtă neliniștiți în momentul în care privesc în josul obiectivului tău. Cel mai bun fotograf profesionist Tulcea de cap sunt aceia care își pot convinge clienții să dezvolte o expresie autentică, captivantă, care să atragă privitorul în imagine, nu doar pe cei care sunt specialiști în iluminare.

Colaborează cu clientul tău în timp ce filmați prin legături

Cea mai rapidă metodă de a vă îmbunătăți drastic muncă este să vă conectați la laptop sau, mai bine, un afișaj mai mare, calibrat.

Utilizați un fundal și o lumină care este simplă și măgulitoare

Este potrivit să începeți cu o lumină de bază, uniformă, plăcută, care să-i placă tuturor. Iluminarea paralelă este una dintre cele mai simple configurații. Luați două lumini și puneți una în stânga și una în dreapta subiectului tău, înclinând fiecare lumină ușor spre umărul opus. Luminile sunt perpendiculare pe podea și paralele între ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 1 =