Remodelare corporala cu laser

Remodelare corporala cu laser

Pentru a isi remodela corpul, multe persoane recurg la metoda laserului, pentru a putea reduce, in primul rand, grasimea subcutanata. Aceasta se realizeaza fara folosirea bisturiului si nu trebuie confundata cu chirurgia laser, deoarece procedeul despre care discutam in acest articol a fost dezvoltat pentru slabire si pentru remodelare corporala.Pentru a isi remodela corpul, multe persoane recurg la metoda laserului, pentru a putea reduce, in primul rand, grasimea subcutanata. Aceasta se realizeaza fara folosirea bisturiului si nu trebuie confundata cu chirurgia laser, deoarece procedeul despre care discutam in acest articol a fost dezvoltat pentru slabire si pentru remodelare corporala.
Terapia cu laser actioneaza asupra pielii, imbunatatind fluiditatea din tesuturi, prevenind aparitia celulitei, dar si eliminarea acesteia. La nivel vascular, terapia aceasta ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine si functionarea corespunzatoare a sistemului limfatic. Tesutul va deveni mai elastic, corpul va fi mai bine definit, iar aspectul general va fi imbunatatit considerabil.
Terapia vacuumAceasta terapie a necesitat un articol separat, datorita complexitatii sale, dar, pe scurt, este benefica tratamentelor anticelulitice. Efectele sale sunt de doua ori mai bune decat ale terapiei lasersoft.
Terapia LEDDesi nu are suficienta putere pentru a indeparta celulita, terapia LED stimuleaza autovindecarea organismului. Astfel, exista trei culori folosite, in functie de necesitatile persoanei:- rosu – ajuta la stimularea circulatiei sangvine si a metabolismului;- albastru – are un efect puternic asupra echilibrului spiritual, avand efect antiinflamator, antiseptic si antipiretic; se pot vindeca insomniile, hiperactivitatea, alergiile, acneea si ofera pielii un aspect sanatos;- verde – intareste sistemul imunitar, stimuleaza sistemul hormonal si ajuta la reducerea ridurilor.
Terapia laser softUnul dintre marile beneficii il reprezinta tratarea celulitei, chiar in stadiile mai avansate. In plus, se foloseste la tratarea vergeturilor, a cearcanelor, a cicatricilor, a ridurilor, avand si un efect puternic asupra oaselor, a articulatiilor si a muschilor. Efectul terapiei este antiinflamator, analgezic si ajuta la regenerarea tesuturilor.
Terapia penetreaza tesutul la distante de cativa centimetri adancime, actionand asupra tesutului adipos. Astfel, celulita se elimina complet, fiind drenata pe cale naturala. In plus, se micsoreaza considerabil posibilitatea formarii ulterioare a celulitei.
Lumina laser este monocolora, are o energie ridicata si se propaga exact in locul dorit pentru tratament. Foarte importanta este si polaritatea luminii, care nu contine raze ultraviolete, ci doar o mica parte de raze ultraviolete, complet inofensive corpului uman, cel putin in aceasta cantitate.
Din punct de vedere medical, terapia cu laser se foloseste in tratarea sau diminuarea reumatismului, a durerilor articulare, a afectiunilor ORL, a durerilor musculare, a problemelor ginecologice, a bolilor arteriale, a durerilor de cap si imbunatateste sistemul imunitar.
Terapia cu laser este nedureroasa, are efecte imediate si nu este foarte costisitoare. Perioada acesteia depinde in functie de ceea ce vreti sa tratati, iar efectuarea ei se face la saloanele care sunt specializate pe acest tip de terapie.
Contraindicatiile terapiei includ persoanele care sufera de cancer, cele care au pacemaker, cele care sufera de febra, dar si femeile gravide, desi in acest caz nu exista informatii exacte despre efectele secundare.
Per total, terapia cu laser este mai eficienta decat tipurile clasice, asigurand un tratament rapid si eficace, la preturi mai avantajoase decat medicamentele. Faptul ca nu necesita internarea intr-un spital, ci se face intr-un anumit numar de sedinte de cateva minute, la distanta de cateva zile, face ca oamenii sa prezinte din ce in ce mai multa incredere in toate terapiile cu laser.

Remodelare corporala cu laser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *