Preturi de Black Friday pentru solutii de etichetare la Sanco

Preturi de Black Friday pentru solutii de etichetare la Sanco

aparate-etichetare

Black Friday se apropie si la SancoGrup cu pasi repezi. Daca esti curios ce iti ofera magazinul Sanco cu aceasta ocazie, atunci trebuie sa stii ca vei gasi aceleasi solutii profesioniste de etichetare si fixare cu care ne-a obisnuit acest magazin, insa la preturi speciale, reduse cu pana la 50%. Partenerii lor ii numesc pe cei de la Sanco specialisti in prindere si fixare, dar ei sunt specialisti si in etichetare. Daca nu ai auzit de acest magazin pana acum, poti profita oricum de acum incolo, pentru ca are oferte excelente timp de o saptamana :din 18 noiembrie pana in 25 noiembrie.

Sancogrup este o companie care ofera produse si servicii in domeniul etichetarii profesioniste si a sistemelor de prindere si fixare, cu experienta indelungata in tara noastra. De-a lungul timpului, compania si-a diversificat constant gama de produse si servicii oferite, iar acum poti beneficia si tu de cele mai bune solutii de etichetare si fixare la preturi avantajoase. Compania Sancogrup a avut colaborari cu diversi parteneri, iar asta a ajutat-o sa se dezvolte constant si sa isi imbunatateasca produsele si serviciile.

Sanco este focusata pe oferta ei de etichetatoare industriale si profesionale si consumabilele aferente, adica rolele de etichete pentru fiecare etichetator in parte. Cea mai atragatoare oferta sunt etichetatoarele industriale DYMO Rhino 5200, 6000 si 4200, deoarece sunt mai mari si sunt disponibile in varianta kit, impreuna cu toate accesoriile necesare, inclusiv role de etichete. Cu toate ca par mai mari, aceste etichetatoare DYMO Rhino sunt portabile si intuitive in ceea ce priveste utilizarea. In ceea ce priveste sisteme de prindere si fixare, sistemele Rapid sunt cele mai apreciate.

Etichetarea este absolut necesara in mediul industrial, deoarece trebuie etichetate cabluri, patch panel-uri si alte obiecte sau dispozitive, atat pentru siguranta cat si pentru o mai buna organizare a mediului de lucru. Etichetatoarele de la Sanco sunt rapide, eficiente si de calitate, iar asta le face alegerea perfecta. Sunt disponibile diverse modele de DYMO, cum ar fi Rhino, Letratag, Label Writer si Label Manager, fiecare tip avand o intrebuintare putin diferita.

Aparatul DYMo Rhino 4200 este portabil, are tastatura QWERTY, biblioteca cu simboluri si multe functii care fac etichetarea mult mai usoara. Etichetele industriale sunt astfel concepute incat sa reziste mai multor factori, pentru a nu se deteriora in timp. Se pot realiza tot felul de etichete, inclusiv de tip steag, care sunt excelente pentru a eticheta cabluri electrice.

Prinde oferta de Black Friday si vei avea ocazia sa cumperi la pret redus aparate de etichetat, benzi de etichete, cantare de transport si cantare postale. Daca te-ai hotarat sa investesti intr-un sistem de etichetare, acum este momentul, deoarece preturile sunt excelente.

Sanco Grup SRL

Str. Sergent Bonea Marin nr. 23

Bucuresti, Sector 3

cod 032078

CUI: RO 15215318

Email office@sancogrup.ro

Telefon: 0752.645.010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 2 =