De Black Friday BeWater iti propune o apa mai curata

De Black Friday BeWater iti propune o apa mai curata

Bewater, unul dintre magazinele online, anunta participarea la Black Friday cu gama variata de produse aflate la oferta. Campania reducerilor va incepe vineri, 18 Noiembrie si se va prelungi intreg weekendul, pana duminica, 20 Noiembrie.

Bewater isi asteapta clientii cu reduceri substantiale la filtre de apa, purificatoare de aer, generatoare de ozon si alte produse la super pret . Incepand cu data de 18 Noiembrie ora 00:00 clientii vor beneficia de oferte la anumite categorii de produse. Cele mai bune filtre de apa asteapta sa fie cumparate cu ocazia evenimentului de Black Friday.

Fie ca este vorba de aparate speciale pentru filtrarea apei sau aparate de ingrijire personala, fiecare client va avea ocazia sa cumpere produsele de care are nevoie cu un discount pe masura. Cu prilejul acestui eveniment, Bewater doreste sa isi bucure clientii cu oferte avantajoase pentru o viata mai sanatoasa.

O apa curata este unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale. De aceea, magazinul pune la dispozitie intr-un singur loc o gama variata si diversa sisteme de filtrare a apei, accesorii si aparate de ingrijire personala, toate la un pret accesibil cu posibilitatea de a fi livrate acasa in cel mai scurt timp posibil.

Bewater aduce in fata clientilor produse care ajuta la adoptarea unui stil de viata sanatos,  aparate care ajuta filtrarea si purificarea aerului, cat si diferite accesorii de filtrare, de calitate, toate la preturi accesibile. Magazinul are o oferta larga de produse atat pentru uz personal cat si pentru diverse aparate de ingrijire persoanala iar prin toata activitatea isi doreste sa vina in sprijinul clientilor cu solutii practice care sa le ofere singuranta unuei ape curate.

Toate produsele au preturi accesibile si un raport calitate/pret foarte bun.

Seriozitatea si profesionalismul au ajutat ca acest concept sa creasca si sa se dezvolte, iar acum Bewater isi doreste ca apa pe care fiecare client o consuma sa fie de cea mai buna calitate!

Daca ti-am trezit interesul, intra pe site si descopera accesoriile care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday.

Bio Energy Water este un magazin care ofera sisteme de filtare a apei, dedurizatoare si panouri solare. Siguranta sanatatii tale este oferita de sisteme care sterilizeaza si purifica apa. Pentru o apa fara microbi si impuritati, pentru un aer mai curat dar si pentru sisteme de energie regenerabila, apelati cu incredere la Bio Energy Water. Produsele comercializate imbunatatesc calitatea apei, sporesc confortul si, nu in ultimul rand, cresc calitatea vietii.

SC Bio Energy Water

Adresa:Str. BABA NOVAC, NR. 22, Constanta, Constanta

Telefon:0784 203 062 / 0726349520

E-mail:office@bewater.ro

CUI:RO 28186699

Nr.Reg.:J13/620/2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =