Ce trebuie sa stii daca iti doresti o masina BMW

Ce trebuie sa stii daca iti doresti o masina BMW

 

Daca esti pe punctul de a face o investitie foarte importanta in viata ta si anume o masina care sa te tina cativa ani buni, te intelegem ca esti in mari dubii privind marca. Mai mult decat atat, cativa prieteni te sfatuiesc sa alegi marca masinii pe care ei deja o detin si spun ca sunt foarte multumiti, altii te indreapta in alta directie, iar pentru tine este o lupta continua intre sugestiile lor si dorintele tale. Daca in lista ta se gaseste si marca BMW este important sa cunosti cateva detalii cu privire la categoria de masini pe care le produce compania, avantajele si dezavantajele autoturismelor, dar si lucruri legate de diversitatea modelelor sau piesele auto pentru BMW.

Mai intai, BMW este o companie germana producatoare de automobile, motociclete si motoare. Acronimul provine de la Bayerische Motoren Werke AG, care in traducere semnifica Uzina Bavareza de Motoare SA si este considerata o marca superioara, aflata in concurenta cu mari colosi din domeniul fabricantilor de automobile precum Porsche, Volvo, Jaguar, Cadillac, Lexus sau Mercedes-Benz.

Unul dintre aspectele care diferentiaza aceste categorii de masini fata de altele il reprezinta faptul ca au tractiune pe rotile din spate. Acest fapt trebuie cunoscut nu numai de incepatori, ci tractiunea pe spate poate crea dificultati chiar si celor mai iscusiti soferi, mai ales in timpul iernii.

In ceea ce priveste piesele auto te informam ca acestea sunt mai putin accesibile, iar pretul acestora este ceva mai ridicat decat piesele altor marci de masini. Asta pentru ca detin anumite sisteme specifice si orice lucru de calitate costa. Unul dintre scopurile lor este sa creeze modele potrivite pentru fiecare tipologie de sofer. Un tanar la inceput de cariera, un tata ce se ingrijeste de siguranta copiilor sau un pensionar multumit de realizarile sale care vrea sa-si traiasca restul vietii in confort au fiecare de unde alege. Cei de la BMW detin o gama larga de modele.

Conducerea unei masini din gama lor iti confera un anumit statut. Intotdeauna vei fi privit cu admiratie daca ajungi la volanul unei astfel de masini. Si din aceasta cauza, trebuie sa stii ca o data cu achizitionarea unui BMW vei intra automat in clubul posesorilor unor astfel de masini admirate in intreaga lume. Insa acest club nu numai ca se bucura de existenta sa si reuneste soferii care isi doresc sa-si impartaseasca experientele, dar urmareste o competitie acerba cu alte marci producatoare de automobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 17 =