De Black Friday Horus Center ofera ghiozdane la reducere

De Black Friday Horus Center ofera ghiozdane la reducere

Horus Center este unul din magazinele care se alatura initiativei de Black Friday, iar in Noiembrie da startul reducerilor. Magazinul ofera cu reduceri substantiale la o gama larga de ghiozdane scolare apartinand unor branduri de renume. Produsele cu preturi promotionale vor fi postate pe site-ul www.horus-center.ro , incepand cu data de 18 noiembrie 2016 ora 00:00 iar perioada reducerilor se va incheia 20 Noiembie 2016, ora 00:00. Anul acesta poti cumpara un ghiozdan ergonomic echipat sau neechipat, in functie de preferinte, apartinand renumitelor branduri Heritz si Nikodom cu o reducere de 15%.

Black Friday este un fenomen din ce in ce mai popular printre ofertele magazinelor din tara noastra. Astfel, in perioada evenimentului, clientii vor beneficia de reduceri pentru ghiozdanele Herliz si Nikodom.

Black Friday este vinerea neagra cand magazinele au super reduceri timp de o zi. Fenomenul vine din America si de cativa ani a inceput sa fie din ce in ce mai popular si in tara noastra. Horus Center va oferi reduceri la ghiozdanele Herliz si Nikodom, iar evenimentul mult asteptat de catre clienti va avea loc vineri, 18 Noiembrie.

Cei care stiu ce inseamna acest concept, isi pregatesc magazinele din timp si la momentul potrivit. Acum este perioada cand din ce in ce mai multi clienti incep sa ia in calcul posibilitatea de a cumpara ceva redus cu prilejul acestui eveniment. Urmaresc preturile si ofertele, iar in ziua de Black Friday adauga in cos o multime de produse.

Fenomenul Black Friday a luat amploare in tara noastra si magazinele profita de acest lucru, insa multe din ele nu au respectat in totalitate conceptul acestui fenomen. Black Friday este o initiativa care vine din SUA, si este ziua care semnifica startul cumparaturilor de Craciun. In Romania acest fenomen a inceput sa fie asimilat de cat mai multe magazine care se intrec in a oferi cele mai avantajoase oferte si reduceri substantiale.

Horus Center este un magazin care ofera produse de birotica si papetarie. Anul acesta isi propune sa se alature magazinelor care participa la aceasta initiativa si sa ofere clientilor cele mai bune oferte, reducere de 15% la ghiozdanele Herliz si Nikodom.

Horus Center a pornit de la o idee indrazneata care a prins contur si s-a dezvoltat prin implicarea si daruirea tuturor celor care au fost alaturi de noi. Portofoliul cuprinde o varietate foarte larga de produse de papetarie, birotica si tipizate. Nevoile clientilor sunt din ce in ce mai variate, astfel incat de fiecare data vin cu solutii practice si inovatoare.

Nu puteti rata reducerile de Black Friday, ghiozdane Herliz si Nikodom de calitate la preturi reduse!

Succes la prins reduceri!

Horus Center

Telefon mobil: 0729 434 771

Telefon / Fax: 0753 029 595

Office@Horus-Center.ro

www.Horus-Center.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *