Moara de porumb – masinaria de baza pentru munca de toamna

Moara de porumb – masinaria de baza pentru munca de toamna

Pentru orice persoana care se considera un bun gospodar azi, dupa cum e deja vorba bine iradacinata in vocabularul romanesc: ”bun gospodar” e important sa aiba unelte bune cu ajutorul carora sa isi desfasoare activitate. In Romania, au avut loc schimbari in ceea ce priveste modul de lucru.

Munca fizica a fost masiv inlocuita cu folosirea unor utilaje care mai de care mai folositoare, multe dintre ele folosesc motoare electrice, pentru a putea transforma energia electrica in energie mecanica. Un gospodar bun va folosi motoare electrice in aproape toata munca pe care o are de intreprins, fie ca zdrobeste fructe, macina cereale, in acest caz e ideala moara de porumb, pentru cei care au culturi mari sau mai mici, sau taie lemne ascute unelte si prelucreaza diferite materiale.

Pentru a macina cerealele gospodarul are acum la indemana mori electrice, care ii usureaza mult mai mult munca, transformand-o intr-una mult mai simpla decat in timpuri de mult apuse. Folosind motoare electrice monofazate sau trifazice , morile pentru cereale se dovedesc a fi extrem de eficiente, foarte usor de folosit, si poate cel mai important, extrem de rapide.

Aceste mori electrice prezinta diferite specificatii, in functie de nevoile din fiecare gospodarie, de la materialele folosite la confectionarea lor pana la capacitatea de productie.

Daca vrei sa fii eficient si sa ai spor, foloseste moara electrica pentru cereale si stiuleti de porumb Blade modelul B de 2,7 Kw, care este indispensabila pentru orice gospodarie. Tocataorul electric KBE-180K este conceput special pentru prelucrarea de cereale cum sunt graul, orzul secara si bineinteles porumbul (stiuleti) in prepararea hranei pentru animalele si pasarile din gospodarie sau din ferme private. Pot fi macinati si stiluleti prin orificiul din partea laterala. Mai trebuie mentionat faptul ca motorul de 2,7 kw avand 3000 de rotatii pe minut se alimenteaza la priza monofazata de 230 V/50HZ. Aceasta moara este prevazuta in general pentru uz gospodaresc si nu pentru uz industrial, dispune de 10 ciocanele, cuva, aparatori si site din metal de cea mai buna calitate, are 4 site de rezerva cu diametrul gaurilor cuprins intre 2 mm si 5 mm pentru faina si pentru uruiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 6 =