De ce este importanta promovarea site-ului

De ce este importanta promovarea site-ului

Nu este un lucru usor sa faceti SEO, insa daca va ocupati de la bun inceput de acest lucru, traficul va creste in timp. Cu toate acestea nu va asteptati la miracole, este necesar sa aveti rabdare 2-3 luni pentru un flux de trafic decent.

In primul rand incercati sa realizati un continut cat mai bun si folositor, paragrafele bine organizate precum si link-urile trebuie sa duca la o informatie specifica si de buna calitate. Retineti ca scopul final nu este sa umpleti un site cu puf si cuvinte goale, ci continut util si informativ.

Daca site-ul nu este terminat, nu incepeti promovarea sa, utilizatorii de internet nu se vor mai intoarce cu gandul ca va iesi bine in final.seo

Daca aveti un blog in site, incercati constant sa postati articole de buna calitate care sa atraga vizitatori, care vor citi si vor continua sa navigheze pe site.

Incercati sa faceti social media cat mai mult, astfel va veti face cunoscut site-ul, iar mai departe potentialii clienti vor devenii clienti. Primii vizitatori cu siguranta vor fi prietenii si familia, asigurati-va ca aveti un feedback bun. Deasemenea ii puteti ruga pe cei apropiati sa va faca cunoscut site-ul in cercul lor de prieteni.

Utilizati instrumente pentru a cauta persoane din industria/nisa dvs, verificati postarile lor si le puteti lasa un comentariu de calitate, deveniti activi in acea comunitate.

Un alt lucru foarte important este alegerea cuvintelor cheie, cu cat sunt mai personalizate cu atat aveti succes mai mare, atentie la densitatea lor, daca nu le folositi corect, site-ul poate fi penalizat.

Creati poze si video pentru a atrage cat mai multi vizitatori, veti putea explica exact despre serviciile sau produsele pe care le aveti.

Indiferent de cat de bine credeti ca stiti sa faceti SEO, incercati sa ii lasati pe cei care lucreaza in domeniu sa va ajute, sunt la zi cu ultimele schimbari si cu siguranta veti avea mai mult succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − six =