Aerobic pentru sanatate

Aerobic pentru sanatate

aerobic2

Aerobicul este o forma de exercitiu fizic care combina exercitiile aerobice ritmice cu intinderea si formarea elementelor de fitness(flexibilitate, forta musculara si cardio-vasculare).

Este sanatos in primul rand pentru ca ajuta la prevenirea cresterii in greutate sau ajuta la mentinerea pierderii in greutate, cu cat va angajati sa faceti exercitii mai grele, cu atat ardeti mai multe calorii.

Un alt lucru benefic este acela, daca va ingrijoreaza hipertensiunea arteriala, prin exercitiu fizic, puteti prevenii bolile de inima. Indiferent de greutatea actuala, fiind activ, stimulati lipoproteinele cu densitate mare. Activitatea zilnica mai previne boli precum accidentul vascular cerebral, sindromul metabolic, diabetul de tip 2, depresia, anumite tipuri de cancer si artrita.

Activitatea fizica stimuleaza diverse substante chimice din creier care va ajuta sa fiti mai fericiti si relaxati, de aceea este indicat ca dupa o zi plina de munca sa va relaxati cu putin sport, ajuta si la stimularea increderii de sine.

Exercitarea si activitatea fizica furnizeaza oxigen si substante nutritive la tesuturi, astfel puteti trece cu brio zilele in care aveti munca fizica, iar inima si plamanii lucreaza mai eficient.

Aerobicul este bun si pentru cei mici deoarece le intaresc muschii si oasele, ajuta la controlul grasimii corporale, reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, au o perspectiva mai buna supra vietii.

Pentru un program de aerobic foarte bun va recomandam http://www.clubspamilitari.ro/aerobic.html

woman exercising fitness zumba dancing silhouette

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =