Invitatiile de nunta

Invitatiile de nunta

natalieshop

Gata, in sfarsit te-ai hotarat impreuna cu partenerul sa organizati nunta, dar nu aveti idee cu ce sa incepeti, ei bine, iata cateva idei si pasi de urmat:

In mare ai idee cu ce se “mananca” o organizare de nunta, dar cand intrii in detaliu pentru fiecare produs in parte, deja te da peste cap si nu ai idee care ar fi alegerea corecta, mai ales cand ai de ales din atatea  modele si variante.

Dupa ce ai ales data, nasii, biserica si restaurantul, urmatorul lucru foarte important este alegerea si comandarea invitatiilor.

La prima vedere pare o alegere foarte usor de luat, dar dupa ce incepi sa cotrobai prin toate dosarele din toate magazinele, unde vezi mii de modele, cu sidef, colorate, elegante, haioase, de toate tipurile pana la urma, alegerea incepe sa fie din ce in ce mai greu de luat.

In primul rand, cea mai buna varianta este sa te pui in fata calculatorului si sa cauti invitatii de nunta online, ca sa nu mai fie nevoie sa te plimbi prin tot orasul, de la un magazin la altul. Salvezi cele care ti-au atras atentia inca de la prima vedere, dupa care poti ramane la una singura, sincer, cred ca vei simtii care va fi invitatia, la fel cum vei simtii si la rochie.

Alegerea finala trebuie sa fie una care sa va reprezinte pe amandoi, iar textul sa se potriveasca cumva cu design-ul invitatiei, nu poti pune un text haios daca designul este unul foarte elegant.

Dupa ce te-ai hotarat la un design si un text reprezentativ, poti da drumul comenzii, dar nu inainte de a verifica ce ai inclus in pretul afisat, iar intre timp, pana ajung invitatiile la tine acasa, poti sa iti mai pui la punct lista cu ce mai ai de facut pana vei reusii sa finalizezi totul pentru ca nunta sa iasa asa cum ti-ai dorit.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =